Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 11 mei 2021

Gemeente Mol: Vita Den Uyt start opnieuw met lessen aquagym en wobbles, nu inschrijven

Vita Den Uyt start opnieuw met lessen aquagym en wobbles, nu inschrijven

Nu de regels rond de georganiseerde activiteiten versoepelden, start Vita Den Uyt opnieuw met lessen aquagym en wobbles. Aquagym start op 19 mei met lessen op woensdagvoormiddag en vrijdagavond. Op vrijdagavond en zondagnamiddag kan je vanaf 21 mei deelnemen aan de lessen wobbles. Wil je deelnemen? Schrijf dan online in, dit kan één week vooraf via de webshop. (https://vitamol.recreatex.be/) Meer info vind je op www.vita-denuyt.be.

Lees verder

Nog vrije plaatsen voor outdoor sportlessen voor volwassenen, nu inschrijven

Volwassenen die alsnog in openlucht aan het sporten willen gaan, kunnen nog inschrijven voor de outdoor sportlessen wandelgym, Start to Mountainbike, Start to Nordic Walking en loopgym. Inschrijven kan online. Wie niet online kan inschrijven, maakt vooraf een afspraak via 014 33 05 10 of sportactiviteiten@gemeentemol.be. Je kan dan op het afgesproken uur inschrijven op het onthaal van de dienst jeugd en sport, Rode-Kruislaan 20.

Lees verder

Derde indienronde aanvragen 'coronasubsidie voor verenigingen' nog tot 30 juli

De derde indienronde voor het aanvragen van een 'coronasubsidie voor verenigingen' loopt nog tot 30 juli 2021. Geïnteresseerde verenigingen kunnen voor de werkingsperiode 1 maart 2021 tot en met 30 juni 2021 een subsidieaanvraag indienen via www.gemeentemol.be/coronasubsidies. Ook de onkosten voor het coronaveilig organiseren van activiteiten komen in aanmerking. Deze coronasubsidies maken deel uit van alle inspanningen die het gemeentebestuur levert om onze verenigingen doorheen de crisis te helpen.

Lees verder

Verenigingen: bestel opnieuw gratis hygiënepakket via e-formulier

Het gemeentebestuur voorziet opnieuw gratis hygiënepakketten voor alle Molse verenigingen. De pakketten bevatten ontsmettingsspray, handgel en papieren doekjes. Zo kunnen onze verenigingen binnenkort, als de coronamaatregelen het toelaten, hun activiteiten, overlegmomenten,… op een veilige manier organiseren. Heeft jouw vereniging nood aan zo'n pakket? Vraag een pakket voor jouw vereniging voor 1 juni aan via www.gemeentemol.be/hygienepakketvereniging.

Lees verder