Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 10 mei 2021

Gemeente Mol: Skatepark extra open op 13 en 14 mei in tijdsblokken, zaterdag skatewedstrijd

Skatepark extra open op 13 en 14 mei in tijdsblokken, zaterdag skatewedstrijd

Tijdens het hemelvaartweekend opent het skatepark extra de deuren op woensdag 12, donderdag 13, vrijdag 14 en zondag 16 mei. Op die dagen reserveer je via www.gemeentemol.be/skatepark voor een tijdsblok van 12 tot 14.45 uur of van 15 tot 17.45 uur. Op zaterdag 15 mei kan je niet op het skatepark terecht door de skatewedstrijd Ramp?Zalig!.

Lees verder

Help kwetsbare gezinnen: doneer laptops!

Op vrijdag 7 mei ontving de sociale dienst een eerste laptop van 'de Frakstok'. Deze overhandiging betekent het begin van een duurzame samenwerking. 'de Frakstok' maakt oude laptops opnieuw gebruiksklaar. De sociale dienst zorgt ervoor dat ze terecht komen bij kwetsbare gezinnen. Heb je thuis nog een oude laptop die je niet meer gebruikt? Of heeft jouw organisatie nog laptops staan die nog perfect een tweede leven aankunnen? Breng ze dan binnen bij één van de vijf inzamelpunten in onze gemeente. Via de sociale dienst krijgen ze een tweede leven bij een gezin dat het moeilijker heeft. 

Lees verder

Levering AstraZeneca voor 2de vaccinatie is verzekerd

Na de bekendmaking dat Europa geen bijkomende vaccins van AstraZeneca meer aankoopt, ontving ons callcenter al meerdere telefoons van verontruste inwoners. Zij vrezen dat voor hun tweede vaccinatie binnen een drietal maanden niet het juiste vaccin beschikbaar zal zijn. Vanuit Vlaanderen krijgen we de absolute garantie dat voor elk 1ste vaccin er altijd op het juiste moment hetzelfde 2de vaccin wordt geleverd. De bekendmaking van Europa heeft niets te maken met de actuele leveringen van AstraZeneca, wél met een bijkomende bestelling na afloop van de huidige leverovereenkomst. Heb je medische vragen omtrent AstraZeneca? Raadpleeg dan de info op www.laatjevaccineren.be of contacteer je huisarts voor verder overleg. 

Lees verder

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 10 - 14 mei

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder