Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 19 mei 2021

Gemeente Mol: Nood aan een rustige studieplek? Reserveer een zitje in jeugdhuis Tydeeh

Nood aan een rustige studieplek? Reserveer een zitje in jeugdhuis Tydeeh

Ook tijdens de coronacrisis voorziet het gemeentebestuur een stille ruimte voor studenten. Ben jij op zoek naar een rustig plekje om te studeren? In jeugdhuis Tydeeh kunnen tien studenten terecht. Door de coronamaatregelen en het beperkt aantal plaatsen, moet je vooraf reserveren. Contacteer hiervoor Bas Wouters van het jeugdhuis via 0474 03 20 01. Wil jouw vereniging ook een lokaal openstellen als studieruimte voor leden of jongeren uit je gehucht? Vul dan het e-formulier in om de nodige toestemmingen te krijgen.

Lees verder

Toffe leerkrachten secundair onderwijs gezocht voor begeleiden 'Kanjerkamp'

Ben jij leerkracht in het secundair onderwijs? Heb je zin om kinderen uit het gewoon onderwijs (6 – 14 jaar) met leerachterstand een vliegende start te geven in september? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het Kanjerkamp. Je werkt een speels educatief programma uit en geeft tussen 9 en 20 augustus les aan een kleine groep kinderen. Ook leerkrachten lager onderwijs kunnen zich kandidaat stellen via zomerschool@gemeentemol.be.

Lees verder

Openbaar onderzoek naar rioleringsproject en heraanleg aantal straten in Sluis

Van donderdag 20 mei tot en met vrijdag 18 juni loopt een openbaar onderzoek naar het rioleringsproject en heraanleg Diepestraat (tussen Sluis en Hooibergen), Hooibergen en Sint-Bernardusstraat (tussen Sluis en Diepestraat) in Sluis. Tijdens dit openbaar onderzoek kan iedereen de finale ontwerpplannen raadplegen en – indien gewenst – opmerkingen indienen. In deze periode kan je het volledige dossier online raadplegen via www.omgevingsloket.be, zoek op dossiernummer OMV_2020118368, of na afspraak op onze dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw. De bewoners worden door het gemeentebestuur op de hoogte gebracht van het onderzoek.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige dienst samenlevingsopbouw

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds (80%) deskundige dienst samenlevingsopbouw. Het gaat over een contract van bepaalde duur tot en met 31 december 2021 op B-niveau, salarisschaal B1-B3. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op 31 mei 2021 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier. 

Lees verder