Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 10 mei 2021

Gemeente Mol: Kom meer te weten over het gamegedrag van je pubers tijdens vorming op 19 mei

Kom meer te weten over het gamegedrag van je pubers tijdens vorming op 19 mei

Op woensdag 19 mei kan je deelnemen aan een online vorming rond gamegedrag en sociale mediagebruik bij pubers. Experte Aletta Smits vertelt met veel enthousiasme en humor over het onderwerp. De sessie 'Pubers achter hun schermen' is gratis en start om 19.30 uur. Inschrijven doe je tot de dag zelf via huisvanhetkind@gemeentemol.be.

Lees verder

Projectmedewerker 'Naar de Molse Hei' bezoekt inwoners van Heidehuizen

Midden mei valt in elke brievenbus van Heidehuizen een brief over het project 'Naar de Molse Hei' en het daaraan gekoppelde huisbezoekje. Inwoners van Heidehuizen mogen in 2021 een bezoekje verwachten van Truus Mentens, maatschappelijk werker en projectmedewerker 'Naar de Molse Hei'. In dit project willen we als gemeentebestuur het gehucht Heidehuizen en de inwoners beter leren kennen. Wil je graag een moment afspreken zodat je zeker thuis bent en tijd hebt voor een babbeltje? Of wens je geen gesprek? Laat het dan weten via het e-formulier , mail of telefoon. De huisbezoeken verlopen volgens de coronamaatregelen. In totaal worden ongeveer 800 brieven verdeeld.

Lees verder

Babbelkousjes zoeken vrijwilligers om samen Nederlands te oefenen. Meld je nu!

Dienst samenlevingsopbouw zoekt vrijwilligers voor het project babbelkousje. Je helpt jonge kinderen Nederlands leren. Heb je nog wat vrije tijd? Wil jij je éénmaal per week vrijmaken? Stel je dan kandidaat en werk mee aan de toekomst van deze kinderen. Neem contact op met dienst samenlevingsopbouw op het nummer 014 33 16 22 of via samenlevingsopbouw@gemeentemol.be.

Lees verder

Gemeentediensten gesloten op donderdag 13 en vrijdag 14 mei

Op donderdag 13 en vrijdag 14 mei zijn de meeste gemeentediensten gesloten. Uitzondering zijn de dienst toerisme en het Jakob Smitsmuseum. Deze diensten zijn op beide dagen geopend. De bibliotheek en het zwembad Vita Den Uyt kan je een bezoek brengen op vrijdag 14 mei. Raadpleeg hier onze actuele openingsuren.

Lees verder