Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 10 mei 2021

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur/week). Het gaat om een contract voor bepaalde duur (3 maanden met kans op verlenging), niveau D met een spoedige indiensttreding. Er wordt een werfreserve aangelegd. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op 24 mei 2021, 12 uur via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Graffitiwerk fietstunnels genomineerd voor prestigieuze award. Stem jij mee?

Eén van de werken die vorige maand in de fietstunnels werden gecreëerd, is genomineerd voor de wereldwijde wedstrijd 'Best of april' van Street Art Cities. Het werk werd gemaakt door TUZQ, de artiestennaam van Lars Van Cauwenbergh uit Scherpenheuvel-Zichem. Hij creëerde in onze fietstunnels een kleurrijke vogel. Stem jij mee via https://forms.gle/aat3Pnad4LP5FJy76? Doe het snel, want zondag eindigt de stemming.

Lees verder

Verkeersvrije Corbiestraat wordt deze zomer omgetoverd tot Cosy Corbie

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In samenwerking met de horeca-uitbaters creëren we met de nodige aankleding - waaronder toegangspoorten - een gezellige zuiderse sfeer waar je vanaf 8 mei heerlijk kan genieten van een coronaveilig terrasje. Een petanqueterrein en fontein op het Santo Tomasplein maken het plaatje compleet.

Lees verder

Gezondheid in de kijker op sociale media van Huis van het Kind

Vanaf wanneer poets je de tanden van je kind? Wanneer moet je voor het eerst naar de tandarts? Hoe zit het met gezonde voeding? In samenwerking met eerstelijnszone Baldemore vertelt Huis van het Kind regio Mol je er alles over in de week van 10 tot 14 mei. Volg hen op Facebook en Instagram. Neem samen met je kind deel aan de leuke uitdaging, post je foto's en win deze week een prachtig cadeau voor (groot)ouders!

Lees verder