Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Kaprijke: Wat te doen bij warm weer? “Wees voorbereid en zorg voor anderen”

Gemeente Kaprijke
Wat te doen bij warm weer? "Wees voorbereid en zorg voor anderen"
Die warme dagen. We verlangen er met zijn allen elk jaar opnieuw naar. Maar dat lekkere weer heeft soms minder prettige gevolgen.
Lees verder

Gezocht: medische medewerkers voor vaccinatiecentrum
Het vaccinatiecentrum draait op volle toeren. We hebben veel vrijwilligers. Waarvoor dank! Voor de medische taken zijn we nog op zoek naar extra handen.
Lees verder

Wekelijkse update vaccinatiecijfers gemeente Kaprijke (week 19)
In de bijlagen vind je de wekelijkse vaccinatiecijfers voor de gemeente Kaprijke. Hou er rekening mee dat deze gegevens nog niet 100% correct zijn, maar we willen ze jullie niet weerhouden.
Lees verder

Word prikpartner!
In de eerstelijnszone pikken we heel wat signalen op over mensen die zich zorgen maken over de vaccinatie. De meest gehoorde zorgen gaan enerzijds over de manier waarop je een afspraak kan maken en anderzijds over mobiliteit, hoe ga ik in dat centrum geraken?
Lees verder

Meikermis... in juni te Lembeke!
Traditioneel gaat de meikermis in Lembeke door in het weekend van 1 mei. De coronaregels lieten het op dat moment nog niet toe om een kermis te organiseren. Vanaf 9 juni kan het wel, als de cijfers gunstig blijven, en dus komt de kermis op 12, 13 en 14 juni naar ons dorp.
Lees verder