Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 4 mei 2021

Gemeente Kaprijke: Groepsaankoop spouwmuurisolatie

Gemeente Kaprijke
Groepsaankoop spouwmuurisolatie
Heeft je woning spouwmuren, maar twijfel je of je die kan isoleren? Vrees je problemen met doorslaand vocht? Meld je geheel vrijblijvend aan voor onze groepsaankoop en ontvang een gratis en betrouwbare exper
Lees verder

Expo "Komt dat zien!"
Kermis: het lijkt een vage herinnering uit een ver en feestelijk verleden. Maar geen nood, wij helpen je met de expo "Komt dat zien!" terug richting de geur, de kleuren en uitgelaten sfeer van de jaarlijkse 'hoogdag' die menig familie op straat lokt: de zomerkermis!
Lees verder

Wekelijkse update coronacijfers gemeente Kaprijke (week 17)
In de bijlagen vind je de wekelijkse vaccinatiecijfers voor de gemeente Kaprijke. Hou er rekening mee dat deze gegevens nog niet 100% correct zijn, maar we willen ze jullie niet weerhouden.
Lees verder

Een klimaatgezond Oost-Vlaanderen met de groepsaankoop zonnepanelen
Je kan als inwoner van Oost-Vlaanderen opnieuw gratis en vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Oost-Vlaanderen. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter leefmilieu.
Lees verder

Heraanleg E34/N49 in Kaprijke afgerond!
De heraanleg van de E34/N49 tussen het kruispunt Vaartstraat en de viaduct Stroomstraat is afgerond. Vanaf vandaag is het kruispunt weer geheel geopend
Lees verder