Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Hooglede: Bijenhelden breken uit!

Gemeente Hooglede
Bijenhelden breken uit!
Van zondag 30 mei tot en met zondag 6 juni 2021 organiseert het Departement Omgeving de achtste editie van Week van de Bij. De campagne moedigt bedrijven en burgers aan om zich in te zetten voor de honingbijen en de wilde bijen.
Lees verder

Infosessie meal prepping op woensdag 26 mei
We willen allemaal liefst minder afval in de vuilniszak. Voor het milieu, om geurhinder te vermijden of om wat te besparen op afvalzakken. Daarom organiseren we een online infosessie MEAL PREPPING (WOE 26 MEI om 19u30)
Lees verder

Dag van de Buren 2021
Doe mee aan Dag van de Buren en organiseer op vrijdag 28 mei 2021 een drempelaperitief (met maximum 10 personen). Heb jij een lieve of bijzondere buur? Stuur ons jouw warm burenverhaal door en misschien komen we die dag wel langs met een extra fijne verrassing.
Lees verder

Kampioen in sorteren!
Sorteren is nog geen olympische discipline, maar toch zijn we kampioen in het sorteren van afval! Hebt u soms twijfel bij het sorteren, dan is er nu de nieuwe sorteerfolder.
Lees verder

Verkeersinfo Oude Rozebekestraat
Van 21 mei 2021 t.e.m. 21 juni 2021 zal er doorgaand verkeer mogelijks zijn langs de Oude Rozebekestraat tussen de Ieperstraat en de Oude Rozebekestraat.
Lees verder