Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 18 mei 2021

Gemeente Brecht: Brecht op ATV en RTV

Brecht op ATV en RTV
Popelt jouw fiets ook om erop uit te trekken? Provincie Antwerpen inspireert jou op ATV en RTV met leuke routes van 3 mei tot en met 11 juni.
Lees verder

Dringende ontmijning op Groot Schietveld
DOVO zal morgen 12 mei tussen 10.30 en 15.00 uur een aantal niet-stabiele munities onschadelijk maken op het Groot Schietveld.
Lees verder

RUP Woonparken
De gemeente Brecht wenst voor de woonparken, zoals aangeduid op het gewestplan,  een ruimtelijk uitvoeringsplan op te maken (RUP). De eerste fase van de RUP procedure is de goedkeuring van proces- en startnota. Op woensdagavond 26 mei om 20.00 uur wordt er eveneens een participatiemoment georganiseerd, dat digitaal zal doorgaan.
Lees verder

Nieuwe vacature - expert omgeving (A1a-A3a) – 38/38u
Je bent, samen met het team omgeving, verantwoordelijk voor de omgevingsprojecten. Als expert omgeving behandel je de complexere dossiers hierin. Je adviseert het college inzake omgevingsvergunningen en projecten die een ruimtelijke impact hebben. Solliciteren kan tot 15 juni 2021.
Lees verder

Nieuwe vacature: consulent omgeving/milieu (B1-3) – 38/38u
Je staat in voor het voorbereiden, adviseren, opvolgen en afhandelen van dossiers met betrekking tot milieu binnen de omgevingsvergunning. Je geeft deskundig advies over deze dossiers aan de medewerkers van de dienst, de burger en/of bijzondere beroepsgroepen. Je kan zelfstandig projecten m.b.t. milieu trekken. Solliciteren kan tot 15 juni 2021.
Lees verder

Nieuwe vacature: consulent handhaving (B1-3) - 38/38u
Je houdt toezicht op de uitvoering van de verleende omgevingsvergunningen (ruimtelijke ordening & milieu) en doet plaatsbezoeken, controleert en handhaaft op basis van je vaststellingen. Je kan hierbij het standpunt van het bestuur in een positieve sfeer vertalen naar de burger. Je staat in voor het uitwerken van een gemeentelijk handhavingsbeleid waarbij de focus ligt op informatie,...
Lees verder

Nieuwe vacature: consulent duurzame ontwikkeling (B1-3) - 19/38u
Je staat in voor het duurzaam (milieuvriendelijk) beleid van de gemeente. Dit impliceert dat je, vanuit een duurzaam oogpunt, je input kan geven aan de verschillende diensten om een duurzaam en realistisch beleid te kunnen voeren. (vb patrimonium, mobiliteit, aankoop,…) Je trekt zelfstandig een aantal werkgroepen rond duurzaamheid. Solliciteren kan tot 15 juni 2021.
Lees verder