Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 4 mei 2021

Gemeente Boom: Winnaars Boom Winterchallenge

Winnaars Boom Winterchallenge
In de winterperiode kon je deelnemen aan de eerste Boom Winterchallenge. Het was de bedoeling om 5 uitdagingen tot een goed einde te brengen.
Lees verder

Oewist? Lokaal bestuur Boom start belproject
Het Lokaal bestuur Boom is gestart met een telefoonproject voor mensen die nood hebben aan een babbel. Bomenaars die niet zoveel contact hebben met vrienden en familie, krijgen wekelijks een telefoontje van een vrijwilliger.
Lees verder

Nieuwe parking Windstraat
Sinds kort kun je ook op de nieuwe parking Windstraat terecht, 48 plaatsen, pal in het centrum. Zo voeren we stelselmatig het aantal parkeerplaatsen in Boom op.
Lees verder

Wandelzoektocht vanaf 15 mei
Dit jaar organiseert de sportdienst al voor de zesde keer een Wandelzoektocht. Je kan de fotozoektocht doen van 15 mei tot en met 30 september.
Lees verder

Boom steunt horeca bij heropening terrassen
Al van bij het begin van de coronacrisis neemt het Lokaal bestuur Boom initiatieven om lokale ondernemers zoveel mogelijk te steunen. Nu de terrassen op 8 mei opnieuw open mogen, geeft het bestuur horecazaken daarom de kans om hun terras uit te breiden waar mogelijk.
Lees verder

Anuna De Wever op gesprek in Boom
Anuna De Wever wordt wel eens de Vlaamse Greta Thunberg genoemd. In 2019 startte ze met 'Spijbelen voor het klimaat' waarbij de eerste betoging al 3.000 leerlingen aantrok.
Lees verder