Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 17 mei 2021

Gemeente Boom: Wekelijkse markt komt vanaf 13 mei terug naar het centrum

Wekelijkse markt komt vanaf 13 mei terug naar het centrum
De wekelijkse markt werd als gevolg van de coronapandemie tijdelijk verplaatst naar de Kerkhofstraat. Maar ze komt terug! Vanaf donderdag 13 mei zal de markt opnieuw in de Antwerpsestraat, Hoogstraat en op de Grote Markt staan.
Lees verder

Trap mee tegen kanker tijdens Iedereen 1000
Samen zoveel mogelijk kilometers fietsen. Tegen kanker en voor kankeronderzoek. Dat is het doel van Iedereen 1000, een actie voor Kom op tegen Kanker tijdens de week van hemelvaart.
Lees verder

Studio De Steiger: Gregory Frateur
Het ziet er naar uit dat onze zaal nog eventjes zal leeg blijven. Daarom zetten wij ons podium terug open, als platform voor muzikanten, acteurs, dansers en kunstenaars. Elke week verwelkomen we een andere artiest in onze studio, voor een interview en een performance.
Lees verder

SWAP wordt TiBo
De lokaal bestuur Boom steekt hun tienerwerking in een nieuw jasje, en daar hoort natuurlijk een nieuwe naam bij. Spreek daarom vanaf nu niet meer over de SWAP, maar TiBo.
Lees verder

Belangrijke maanden voor werken in Boom
De Bomenaar laat via social media al wel eens vallen dat het wel lijkt of Boom één grote werf is. Daar zou het wel kunnen op lijken omdat we effectief op vele fronten tegelijk bezig zijn.
Lees verder

Boom Winter Challenge schenkt 780 euro aan Welzijnsschakel
De winter 2020-2021 ligt ondertussen al een tijdje achter ons maar we kijken graag nog eens een keertje achterom. Door het ondertussen meer dan gekende virus werden er in 2020 heel wat activiteiten afgelast en waren heel veel indooraccommodaties gesloten.
Lees verder