Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 31 mei 2021

Gemeente Balen: Inschrijven ZomerKiXs en -Kuren vanaf 1 juni, 17u

Inschrijven ZomerKiXs en -Kuren vanaf 1 juni, 17u
Op dinsdag 1 juni kunnen kinderen uit Balen en Olmen zich vanaf 17u online inschrijven voor de activiteiten uit de Zomergazet (KiXs en Kuren). Je kan enkel online inschrijven via vrijetijd.balen.be. Als je hiervoor nog geen login heb, vraag die dan vooraf aan via het e-loket.
Lees verder

Gezocht: Vrijwilligers voor Bib@School
Wil jij de Bib van Balen helpen tijdens de uitleenbezoeken van de scholen? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers.
Lees verder

1.256 groeiblaadjes voor iedereen die steentje bijdraagt aan vaccinatiecentrum
Afgelopen week werden er maar liefst 1.256 groeiblaadjes verspreid voor iedereen die op één of andere manier een steentje bijdraagt aan de goede werking van het vaccinatiecentrum.
Lees verder

Recreatiedomein Keiheuvel en Balense speelpleintjes vanaf nu rookvrij
Balen en 17 andere Kempense gemeenten maken in het kader van 'Generatie Rookvrij' werk van een rookvrije toekomst voor onze kinderen. Vanaf 31 mei - niet toevallig de Werelddag zonder Tabak - zijn recreatiedomein Keiheuvel en de 14 speelpleintjes in onze gemeente rookvrij.
Lees verder

Balen staat borg voor verenigingen die willen organiseren
Wil jij met je vereniging een evenement organiseren, zodra het weer mag? Dan voorziet de gemeente Balen een financiële tussenkomst als het evenement tóch niet mag doorgaan of publieksbeperkingen opgelegd krijgt door de coronamaatregelen. Zo willen we verenigingen stimuleren om te durven organiseren.
Lees verder