Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 1 mei 2021

Gemeente Asse: Update Overlegcomité 23 april 2021

Gemeente Asse
Update Overlegcomité 23 april 2021
De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben op 23 april in het Overlegcomité concrete uitvoering gegeven aan eerdere beslissingen.
Lees verder

Gemeentehuis telefonisch niet bereikbaar
Door technische problemen is het gemeentehuis momenteel telefonisch niet bereikbaar. We proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Lees verder

Dringende herstelling waterlek kruising Nieuwstraat-Steenweg
Farys meldt een waterlek op de kruising Nieuwstraat/Steenweg dat dringend dient hersteld te worden gezien een grote onderspoeling van de straat dreigt.
Lees verder

Wegversmalling en eenrichtingsverkeer Hoogstraat
Naar aanleiding van de herinrichtingswerken op de N9 stellen we vast dat wegverzakkingen de kop opsteken op de omleidingsroute t.h.v. het kruispunt Hoogstraat-Langestraat.
Lees verder

Inname openbare weg: rioolwerken A. De Deckerstraat
Wegens rioolwerken t.h.v. A. De Deckerstraat 34 wordt de weg van 3 t.e.m. 12 mei afgesloten.
Lees verder

Inname openbare weg: Z.1 Researchpark 160
Wegens de plaatsing van een kraan op de parking van het bedrijf t.h.v. Z.1 Researchpark 160 wordt op 4 mei de weg afgesloten.
Lees verder

Betonherstellingswerken Gentsesteenweg (N9) verspreid over 2 kilometer
Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), de beheerder van de Vlaamse gewest-, autosnelwegen en fietspaden, voert binnenkort werken uit op de N9 richting Asse-Terheide.
Lees verder

Update 28.04: Dringende herstelling waterlek kruising Nieuwstraat-Steenweg
Farys laat weten dat ze het lek konden opsporen en dichten. Maar door/als gevolg van dit lek werd een onderspoelen van de weg vastgesteld (opening onder het wegdek) over een afstand van 15 meter en...
Lees verder

Twee nieuwe loopomlopen
We hebben 2 permanent bewegwijzerde loopomlopen aangelegd om zowel beginnende als ervaren lopers de mogelijkheid te bieden Asse al lopend te ontdekken. Op die manier willen we mee het lopen promoten....
Lees verder

Inname openbare weg: aanpassingen fietspad Edingsesteenweg
De firma Willemen Infra voert in opdracht van het gemeentebestuur en het Agentschap Wegen en Verkeer aanpassingen uit aan het fietspad langs de Edingsesteenweg. Deze werken vinden plaats van 3 t.e.m....
Lees verder

Update 30.04: herstelling wegdek Nieuwstraat-Steenweg
De aannemer die gisteren en vandaag het wegdek herstelde laat weten dat ruim 3 lagen asfalt nodig waren en dat hierdoor een langere droogtijd nodig is. De weg zal vrijgegeven worden op zaterdag 1...
Lees verder