Doorgaan naar hoofdcontent

‘Dancing Dimi’ voelde “reactietje" in knie na drukke periode: “Vooral hopen dat ik mezelf niet in de probleme...

HLN
'Dancing Dimi' voelde "reactietje" in knie na drukke periode: "Vooral hopen dat ik mezelf niet in de problemen werk"
Dimitri Van den Bergh (26) begint vandaag aan de tweede fase van de Premier League darts - met een knaller van formaat tegen Michael Van Gerwen. Die match is opnieuw LIVE te zien bij VTM 4 en wij blikten met 'Dancing Dimi' al even vooruit. Met het vertrouwen van de Antwerpenaar zit het goed, maar z'n geopereerde knie baart hem wel wat zorgen na de drukte van de voorbije weken. "En toch wil ik die top-4 halen."
Lees verder

Van Aert trekt op eerste stagedag in Sierra Nevada loopschoenen aan voor het goede doel
Op zondag 9 mei 2021 klokslag 13u staat de achtste editie van de Wings for Life World Run op het programma. De loopwedstrijd voor het goede doel kan rekenen op de deelname van Wout van Aert. Opvallend, want onze landgenoot trekt dit weekend op stage naar Sierra Nevada.
Lees verder

'Dancing Dimi' voelde "reactietje" in knie na drukke periode: "Vooral hopen dat ik mezelf niet in de problemen werk"
Dimitri Van den Bergh (26) begint vandaag aan de tweede fase van de Premier League darts. Die is opnieuw te zien bij VTM 4 en wij blikten met 'Dancing Dimi' al even vooruit. Met het vertrouwen van de Antwerpenaar zit het goed, maar z'n geopereerde knie baart hem wel wat zorgen na de drukte van de voorbije weken. "En toch wil ik die top-4 halen."
Lees verder

Te koud voor tijd van het jaar: kans op onweer en korrelhagel, smeltende sneeuw in Ardennen
We krijgen een wisselvallige dag, met soms opklaringen maar ook buien. Er is ook kans op onweer en hier en daar korrelhagel. In de Ardennen kan er tijdens een stevige bui smeltende sneeuw vallen. Met maxima van 7 tot 11 graden blijft het te fris voor de tijd van het jaar.
Lees verder

Josje Huisman niet meer samen met vader van zoontje
Slecht nieuws voor Josje Huisman (35). Het voormalige K3'tje zou uit elkaar zijn met haar vriend Cle Gyimah (30), waarmee ze vier jaar samen was. De twee hebben samen ook een zoontje, Kamari.
Lees verder

Koken de potjes over in 'Huis Gemaakt' en 'Blind Gekocht'?
De koppels uit 'Huis Gemaakt' staan voor een uitdagende opdracht: ze mogen beginnen met de verbouwing van de keuken, voor velen de belangrijkste ruimte in het huis. In 'Blind Gekocht' zoekt Kobe Ilsen dan weer uit welk droomhuis bij het nieuwste koppel Cherifa en Rachid past.
Lees verder

Straffe fictiereeks 'It's A Sin' vanaf vandaag op Canvas
Vanavond pakt Canvas uit met een gloednieuwe reeks, met onder meer 'Years & Years'-muzikant Olly Alexander in de hoofdrol. De vijfdelige serie 'It's a Sin' volgt drie jonge homoseksuele mannen die geconfronteerd worden met hiv en aids. De reeks was eerder dit jaar al in Groot-Brittannië te zien en deed daar heel wat stof opwaaien door de expliciete scènes.
Lees verder

Vanavond de held en dan is alles vergeten en vergeven: Real Madrid hoopt dat Eden Hazard de poort naar de finale opentrapt
De voorbije twintig maanden hebben niet bestaan. Eden Hazard is nooit geblesseerd geweest. Het was allemaal één grote leugen. Op voorwaarde dat Eden Hazard Real Madrid vanavond 'bij zijn ex' naar de finale trapt.
Lees verder

MMA-vechtster bewijst opnieuw dat ze harde tante is: gruwelijke beenblessure houdt haar niet weg van training
Kent u Joanna Jedrzejczyk nog? De Poolse voormalig UFC-strogewichtkampioene werd wereldnieuws nadat de Chinese Weili Zhang haar gezicht zwaar had toegetakeld. En 't is weer van dat voor Jedrzejczyk. De Poolse plaatste een aantal foto's van een heftige blessure aan haar been op Instagram.
Lees verder

De Bruyne en co bouwen stevig feestje in kleedkamer na zege tegen PSG
Manchester City heeft zich voor het eerst in de clubgeschiedenis weten te plaatsen voor de finale van de Champions League. En dat maakt duidelijk veel los bij de spelers, die na de terugmatch tegen PSG een uitzinnig feestje bouwden in de kleedkamer. Ook Kevin De Bruyne betrok zich in de festiviteiten (vanaf 3" even in beeld) en danste mee op de tonen van feestplaat en coronahit 'Friday' van Riton x Nightcrawlers.
Lees verder

Ref Kuipers zou 'f*ck you' gezegd hebben tegen PSG-spelers, Pochettino: "Misschien moet UEFA onderzoek starten"
Björn Kuipers heeft het verkorven bij de spelers van Paris Saint-Germain. Onder meer Marco Verratti vertelde na de halve finale tegen Man City dat de Nederlandse scheidsrechter hen uitgescholden zou hebben. PSG-coach Mauricio Pochettino wilde er geen grote zaak van maken: "Maar als het echt zo gebeurd is, moet de UEFA misschien een onderzoek starten."
Lees verder

Milan kampte met donkere gedachten na pesterijen: "Zonder mijn ouders had ik hier niet meer gezeten"
Milan getuigt in 'Alloo' over de zelfmoordgedachten waar hij vroeger mee kampte. Eerst werd hij gepest omdat hij zwaarlijvig was, daarna omdat hij op mannen valt. Volgens Milan worden de gevolgen van pesten nog zwaar onderschat. "Op een bepaald punt zag ik het echt niet meer zitten, de zelfmoordgedachten waren er effectief."
Lees verder

Vlaanderen heeft 56 procent van personeelsbesparing gerealiseerd
Er werken vandaag 809 personeelsleden minder bij de Vlaamse overheid dan bij de start van de regeerperiode. Daarmee zit Vlaanderen op 56 procent van de vooropgestelde personeelsbesparing van 1.440 ambtenaren tegen 2024. Dat blijkt uit cijfers van Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld).
Lees verder

Sven Ornelis maakt droom waar en opent eigen restaurant
Al heel lang droomt Joe-dj Sven Ornelis (47) ervan om een eigen restaurant te openen en zo zijn passie voor lekker eten te delen. Op zijn blog 'Would Be Chef' post hij intussen al vier jaar zijn recepten en nu is het moment aangebroken om deze gerechten tot bij de mensen te serveren dankzij een virtueel pop-uprestaurant.
Lees verder

Miguel Wiels stopt na 23 jaar als componist bij K3: "Ik had het gevoel dat ik alles al eens gedaan had"
Na 23 jaar neemt Miguel Wiels afscheid van K3. Dat laat de songwriter weten op zijn Instagram. "Na 248 liedjes en 22 albums neem ik enorm dankbaar en vol trots afscheid van een fantastische periode in mijn leven."
Lees verder

Miguel Wiels stopt na 23 jaar als componist bij K3
Na 23 jaar neemt Miguel Wiels afscheid van K3. Dat laat de songwriter weten op zijn Instagram. "Na 248 liedjes en 22 albums neem ik enorm dankbaar en vol trots afscheid van een fantastische periode in mijn leven."
Lees verder

IN KAART. Vlaanderen kleurt alsmaar groener, sterkste daling besmettingen in Brussel. Bekijk hier de situatie in uw regio
De coronacijfers in ons land blijven in dalende lijn en Vlaanderen kleurt alsmaar groener. Brussel tekent nu de felste daling op. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
Lees verder

Hoe interessant is het om te beleggen in bedrijven die slecht presteren op de beurs? Geldexpert: "Kan tot spectaculair koersherstel leiden"
Beleggen op de beurs kan heel interessant zijn, maar hoe selecteer je bedrijven waarvan je aandelen koopt? Onze beursexpert Pascal Paepen gidst je in onze reeks Starten met beleggen door de jungle. Vandaag legt hij uit wat turnarounds zijn en hoe je best in dat soort aandelen belegt. "Beperk je portefeuille niet tot enkele voormalige 'kneusjes'. Laat ook voldoende plaats over voor het neusje van de zalm."
Lees verder

Belnet weer beschikbaar na ongeziene cyberaanval: "Onze teams blijven waakzaam"
Belnet is erin geslaagd de aanval op zijn netwerk volledig af te weren. Afgelopen nacht is de situatie stabiel gebleven, zegt woordvoerster Davina Luyten. "Onze teams blijven de toestand nauwlettend in de gaten houden", klinkt het in een mededeling.
Lees verder

Belnet werkt weer na ongeziene cyberaanval: "Onze teams blijven waakzaam"
Belnet is erin geslaagd de aanval op zijn netwerk volledig af te weren. Afgelopen nacht is de situatie stabiel gebleven, vertelt woordvoerster Davina Luyten aan HLN Live. "Onze teams blijven de toestand nauwlettend in de gaten houden", klinkt het.
Lees verder