Doorgaan naar hoofdcontent

UiT in Vlaanderen: Opnieuw naar een voorstelling ... in 't echt

UiT in Vlaanderen
Opnieuw naar een voorstelling ... in 't echt
Label: WedstrijdIntro: Win een duoticket voor de eerste zaalvoorstellingen van de cultuurhuizen van Podium 19. Wie mag mee?Vlieg:  Link: Doe mee Image: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Musea met een heerlijke audiogids
Musea met een heerlijke audiogids
Lees verder

Starten met (online) yoga?
Label: Adem in ... en uitIntro: Ontsnap even uit je volle hoofd en die drukke wereld. Kies hier de online yoga-les die bij je past.Vlieg:  Link: Sporten in 't salonImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

9 musea met een heerlijke audiogids
Label: In je orenIntro: Luisterend naar boeiende verhalen stap je op je eigen tempo door de collecties van deze musea.Vlieg:  Link: Laat je meenemenImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Uitstapjes die je best in de lente doet
Label: BloesemwandelingenIntro: Van heerlijk geurende magnolia's tot zeeën van roze kersenbloesems: hier zie je de lente ontluiken.Vlieg:  Link: 6 geurige tipsImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Klassiek voor kinderen
Label: Muziek die verrastCopyright: Concertgebouw BruggeIntro: Ga samen op ontdekkingstochten die kinderen meenemen in de wereld van klassieke muziek.Vlieg: Voor kinderen Link: Op kindermaatImage: Museumpas: 
Lees verder

Win de eerste tickets voor een zaalvoorstelling (!) binnenkort
Preheader: Of beleef voor het eerst een audiogids, online yoga of een bloesemwandeling. Wedstrijd Opnieuw naar een voorstelling ... in 't echt Win een duoticket voor de eerste zaalvoorstellingen van de cultuurhuizen van Podium 19. Wie mag mee? Doe mee In je oren 9 musea met...
Lees verder