Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 20 april 2021

Herenthout: Buitenspeeldag woensdag 21 april

Herenthout
Buitenspeeldag woensdag 21 april
Om alle kinderen in Neteland speelmogelijkheden te geven, worden verschillende straten op de officiële buitenspeeldag op woensdag 21 april omgetoverd tot speelstraten. Op woensdag 21 april openen Peter en Pegie, de uitbaters van sportcomplex 't Kapelleke, tijdens de buitenspeeldag het minigolfterrein
Lees verder

Samenaankoop Hemelwater en Tankslag
Droge zomers maken meer en meer duidelijk dat water een kostbaar goed is. Een hemelwaterput of tank helpt je om regenwater op te vangen, te laten infiltreren en te gebruiken. Dat is niet alleen belangrijk voor de natuur, maar vormt ook een besparing op je waterfactuur. De gemeente organiseert samen met IOK een groepsaankoop hemelwateropvang. Via deze actie kan je aan goede voorwaarden een kwalitatieve installatie van zowel een hemelwaterput, infiltratieput en/of hemelwaterton bekomen.
Lees verder

Vacature | Pedagogisch Coördinator
Lokaal Bestuur Herenthout is op zoek naar een voltijds Pedagogisch Coördinator. Je staat in voor het coachen, ondersteunen en leiden van het begeleidingsteam om zo de beste zorg en opvang te kunnen leveren aan de kinderen. Je bent daarnaast een belangrijke schakel tussen het beleid en het team en ondersteunt alle teamleden in hun taken en werking met de kinderen.
Lees verder

Vacature | Wegenwerker
Lokaal Bestuur Herenthout is op zoek naar een voltijds wegenwerker. Je bent bestuurder van het wagenpark van de gemeente zoals de strooiwagen, minigraver, bandenkraan, bulldozer, vrachtwagen, … . Je legt wegenissen en voetpaden aan en staat ook in voor de herstellingen. Je bent lid van de winter-strooidienst i.k.v. sneeuw- en ijzelbestrijding en je helpt mee bij taken in verband met evenementen, markten en kermissen (signalisatie, opstellen, uitleendienst, …).
Lees verder