Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 28 april 2021

Gemeente Zottegem: Wegenwerken Rudderhovestraat vanaf maandag 26 april

Wegenwerken Rudderhovestraat vanaf maandag 26 april
Maandag 26 april starten herstellingswerken in de Ruddershovestraat. Er zal geen doorgaand verkeer mogelijk zijn. De omleiding zal lopen via de Provinciebaan, Lieve Heersstraat, Romeins Plein en Paddestraat.
Lees verder

Audioverslagen 19 april 2021
Je kan vanaf nu het audioverslag van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van 19 april 2021 beluisteren.
Lees verder

Terrasuitbreidingen ondersteunen horeca bij heropening
De horeca mag vanaf 8 mei de terrassen heropenen, onder bepaalde voorwaarden. Stad Zottegem wil de horeca optimaal ondersteunen voor deze heropstart en heeft reeds 18 horecazaken een terrasuitbereiding toegekend. Horecazaken die ook een terrasuitbereiding wensen, kunnen hun aanvraag richten aan economie@zottegem.be.
Lees verder

Opmerkelijke samenwerking: Politie, ocmw en caw organiseren samen een (crisis)opvangnetwerk
Wat doe je, wanneer je plots niet meer in jouw woning terecht omwille van een noodgeval? In Zottegem, Herzele en Sint-Lievens-Houtem slaan de Politie, de OCMW's en het CAW de handen in elkaar, en organiseren samen een netwerk van vijf noodwoningen voor mensen en gezinnen die niet bij familie of vrienden terechtkunnen of niet de financiƫle draagkracht hebben om een andere oplossing te vinden.
Lees verder