Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 23 april 2021

Gemeente Mol: Overlegcomité 23 april: “Zéér voorzichtig blijven in mei en juni”

Overlegcomité 23 april: "Zéér voorzichtig blijven in mei en juni"

Het Overlegcomité besliste op vrijdag 23 april over de coronaregels in mei en juni. Zo maakt het Overlegcomité de voorwaarden bekend om de horecaterrassen te heropenen op zaterdag 8 mei. Daarnaast werden ook beslissingen genomen over evenementen en buitenactiviteiten voor mei en juni. Op dinsdag 11 mei volgt er een nieuw Overlegcomité met focus op de zomerevenementen. Het Overlegcomité benadrukte het belang om zeer voorzichtig te blijven in mei en juni. We zetten de belangrijkste beslissingen van vandaag op een rij.

Lees verder

Doe mee aan onze openingscampagne voor de horeca!

Het gemeentebestuur roept alle horeca-uitbaters op om deel te nemen aan de openingscampagne voor de horeca. Met deze campagne willen we de herstart van de horeca zo succesvol mogelijk laten verlopen. Om mee te doen, vullen horeca-uitbaters voor maandag 3 mei het e-formulier in op www.gemeentemol.be/herstarthoreca.

Lees verder

Eén maand online bevraging: 'Welke route voor het containerpark van Millegem?'

Vanaf maandag 21 juni loopt er voor een periode van één maand een online bevraging over de rijroutes voor bezoekers van het containerpark in Millegem. Zowel de bewoners/ondernemers van de betrokken straten als gebruikers van het containerpark krijgen de kans om de bevraging in te vullen. Wie tussen 21 juni en 21 juli het containerpark bezoekt, ontvangt een flyer met een uitnodiging om deel te nemen aan de bevraging. De buurtbewoners krijgen vandaag in de brievenbus extra informatie over de bevraging.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt administratieve medewerkers voor departement ruimte

Het gemeentebestuur zoekt 5 administratief medewerkers voor departement ruimte. Het gaat over 4 voltijdse functies en 1 deeltijdse (4/5e) functie in niveau C1-C3 met een contract voor onbepaalde duur. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op zondag 9 mei 2021 via het online sollicitatieformulier

Lees verder