Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 28 april 2021

Gemeente Mol: Gemeentediensten gesloten op zaterdag 1 mei

Gemeentediensten gesloten op zaterdag 1 mei

Op zaterdag 1 mei zijn de meeste gemeentediensten gesloten. Ook de bibliotheek en het zwembad Vita Den Uyt zijn die dag dicht. Uitzonderingen zijn dienst toerisme en het Jakob Smitsmuseum. Raadpleeg hier onze actuele openingsuren.

Lees verder

Toon je skate- en stepkunsten tijdens Ramp?Zalig! in skatepark Den Uyt op 15 mei

Ben jij de nieuwe Tony Hawk? De Seppe Smits van het skaten? Laat het zien tijdens Ramp?Zalig! op zaterdag 15 mei. Tussen 12 en 18 uur kan je je uitleven op skatepark Den Uyt (Rivierstraat). Je kan deelnemen aan skate- en stepwedstrijden voor -12-jarigen, +12-jarigen en +18-jarigen. Je moet in 2014 geboren zijn of ouder. Inschrijven is verplicht en kan tot en met 6 mei via www.gemeentemol.be/rampzalig en is gratis. Door de coronamaatregelen zijn toeschouwers niet toegelaten.

Lees verder

Ontdek de bibtoppers vanaf maandag 3 mei in onze bibliotheek!

Vanaf maandag 3 mei zet de bibliotheek elk seizoen de 'bibtoppers' in de kijker. Deze toptitels, voor zowel jong als oud, vind je vooraan in de bib en moet je gelezen of gezien hebben! Elk seizoen wisselt het aanbod. Je kan kiezen uit romans, dvd's, kinder- en jeugdboeken. Deze toppers worden bij het begin van elk seizoen gekozen door onze bibliotheekmedewerkers, maar ook door jou! Want ook de boeken en dvd's die opvallend veel worden uitgeleend, worden opgenomen in de bibtoppers. Deze toptitels kan je uitlenen voor vier weken en maximaal één exemplaar per kaart per keer. Kom dus snel naar de bib en kies jouw nieuwe favoriet!

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt theatertechnicus

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds theatertechnicus, niveau C, in contractueel dienstverband tot en met 31 augustus 2021. Solliciteren kan tot en met 11 mei 2021, 12 uur via het online sollicitatieformulier

Lees verder