Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 27 april 2021

Gemeente Herent: Lenteschoonmaak 2021

Gemeente Herent
Lenteschoonmaak 2021
De totale hoeveelheid zwerfvuil dat tijdens de Lenteschoonmaak van 13 tot 28 maart werd ingezameld bedraagt 860 kg. Proficiat aan alle deelnemers!
Lees verder

Wees voorbereid op zomers weer en zorg voor anderen
We verlangen met zijn allen elk jaar naar het warme weer. Maar extreme warmte heeft soms minder prettige gevolgen. Want elk jaar sterven nog honderden mensen aan de gevolgen van warmte. Vaak gaat het om alleenwonende ouderen of chronisch zieken.
Lees verder

Dorp aan zet # over welzijn
Om tot een gezamenlijk en gedragen sociaal beleidsplan te komen lanceert de gemeente het participatietraject Dorp aan zet # over welzijn waarbij we burgers, doelgroepen en stakeholders uitnodigen om mee na te denken over het Herentse sociaal beleid van de toekomst.
Lees verder

Vacature technisch adviseur woningkwaliteit
IGO, die het woonloket van Herent organiseert, is op zoek naar een technisch adviseur woningkwaliteit. U kunt solliciteren tot woensdag 3 mei 2021.
Lees verder

Vaccinatie bij ons: stand van zaken (26 april)
Kent u de website van het vaccinatiecentrum In Kortenberg al? U vindt er concrete informatie over de vaccinatie in onze zone (Bertem, Herent en Kortenberg). Achter de knop 'Stand van zaken' op de startpagina ziet u wie nu aan de beurt is, hoeveel vaccins deze week worden gezet...
Lees verder