Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 26 april 2021

Gemeente Beernem: Bekijk de gemeenteraad / OCMW-raad van 22 april 2021

Bekijk de gemeenteraad / OCMW-raad van 22 april 2021
Donderdag 22 april kon je de gemeente- en OCMW-raad digitaal meevolgen. Wie donderdag niet meevolgde, kan de gemeente- en OCMW-raad ook nog achteraf bekijken op ons YouTubekanaal.
Lees verder

Gratis deelfietsen voor wie met de trein naar het vaccinatiecentrum komt
We voorzien gratis deelfietsen aan het station van Oostkamp voor wie met de trein naar het vaccinatiecentrum gaat. Wie aankomt in het station van Oostkamp kan vanaf daar naar De Valkaart fietsen. Er staan 6 fietsen klaar. Inwoners van Beernem en Oostkamp kunnen die gratis ontlenen. Op die manier moedigen we inwoners aan om de verplaatsing vlot en duurzaam te maken.
Lees verder

Coronamaatregelen - update 26 april 2021
Het Overlegcomité herbevestigt het einde van de Paaspauze op 26 april. Dat wil zeggen dat mensen vanaf maandag 26 april elkaar in groepen van 10 buiten mogen ontmoeten (op afstand). Ook winkeliers mogen vanaf maandag 26 april opnieuw klanten ontvangen zonder afspraak. Er hoeft niet langer alleen gewinkeld te worden, maar men mag vergezeld worden door één ander lid van het huishouden of iemand waarmee men een duurzaam nauw contact onderhoudt. Niet-medische contactberoepen - waaronder kappers en schoonheidsspecialisten – heropenen onder de verstrengde protocollen.
Lees verder