Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe zwangerschapsfoto van Harry en Meghan vrijgegeven

HLN
Nieuwe zwangerschapsfoto van Harry en Meghan vrijgegeven
Fotograaf Misan Harriman (44) heeft een nieuwe foto van prins Harry (36), zijn vrouw Meghan Markle (39) en hun zoon Archie (1) verspreid. Hij deelde het kiekje maandag op Twitter in een reactie op het nieuws dat de hertog en hertogin van Sussex een meisje verwachten. "Wat geweldig om dit te vieren op Internationale Vrouwendag", schrijft hij.
Lees verder

LIVE. Werk op de plank voor KV Oostende na rust: AA Gent leidt na treffer van Yaremchuk
• Speeldag 30 JPL • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Wim Smet • Aftrap: 20u45
Lees verder

Elise Mertens moet in Dubai tot middernacht vechten voor plek in tweede ronde: "Ik ben opgelucht"
Elise Mertens (WTA 18) heeft zich met veel moeite geplaatst voor de tweede ronde van het WTA-toernooi in Dubai (hard/1.835.490 dollar). De Limburgse, het tiende reekshoofd, versloeg de Bulgaarse Viktoriya Tomova (WTA 140) in drie lange sets.
Lees verder

Terreuraanslag verijdeld in maanden voor Euro 2016: assisenproces gestart in Parijs
Het proces tegen zeven mannen die verdacht worden van het beramen van een jihadistische aanslag in Frankrijk in de maanden voor het voetbaltornooi Euro 2016, is maandag van start gegaan voor het speciale hof van assisen in Parijs. Geen enkele beschuldigde was aanwezig.
Lees verder

Football Talk. Chelsea steviger vierde - Haaland is fit voor duel met Sevilla
Chelsea nestelt zich wat steviger in de top vier van de Premier League, die recht geeft op deelname aan de Champions League. De Blues wonnen op speeldag 27 met 2-0 van rechtstreeks concurrent Everton, de nummer vijf.
Lees verder

Eigenaars van tweede verblijven: "Reis naar woning in buitenland is essentiële reis"
Met een petitie heeft de belangenvereniging Tweres de eigenaars van tweede verblijven in het buitenland opnieuw gemobiliseerd om te reageren tegen het verbod om naar hun eigendom te gaan. De vereniging wordt naar eigen zeggen overstelpt met boze reacties van mensen die niet begrijpen waarom ze tot 19 april, of misschien langer, moeten wachten om met hun auto de grens over te steken en naar hun tweede woonst te rijden.
Lees verder

LIVE. AA Gent komt goed uit de kleedkamer. Kan KV Oostende de situatie nog omkeren?
• Speeldag 30 JPL • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Wim Smet • Aftrap: 20u45
Lees verder

LIVE. Inter gaat met krappe voorsprong de slotfase in
• Serie A • Aftrap: 20u45 • San Siro • Inter staat aan de leiding, Atalanta is vijfde
Lees verder

LIVE. Skriniar zet Inter uit het niets op voorsprong
• Serie A • Aftrap: 20u45 • San Siro • Inter staat aan de leiding, Atalanta is vijfde
Lees verder

De hoge noten van Jonas Van Geel en een vrijheidslied van Willy Sommers: zo klonken de songs van Absynthe Minded in 'Liefde Voor Muziek'
Bert Ostyn (40) viel maandagavond van de ene verrassing in de andere tijdens 'Liefde Voor Muziek'. Dit keer stond het repertoire van de Absynthe Minded-frontman centraal en dat zorgde opnieuw voor enkele originele songs. Met als hoogtepunten een filmische soundtrack door Emma Bale (21), een hoopgevend dansnummer van Willy Sommers (68) en een openingsdans door Ronny Mosuse (49).
Lees verder

LIVE. Blessin gooit z'n laatste troefkaarten op tafel. Komt de zege van AA Gent nog in gevaar?
• Speeldag 30 JPL • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Wim Smet • Aftrap: 20u45
Lees verder

Eerste bezoek van Trump aan New York sinds vertrek uit Witte Huis
De Amerikaanse ex-president Donald Trump heeft maandag een bezoek gebracht aan zijn geboortestad New York, voor het eerst sinds hij uit het Witte Huis is vertrokken.
Lees verder

AA Gent klopt inefficiënt KV Oostende, Anderlecht is lachende derde in strijd om play-off 1
AA Gent heeft speeldag 30 afgesloten met een nipte thuiszege tegen KV Oostende. Het werd 1-0 na een goal van Roman Yaremchuk. KV Oostende, dat met kansen morste, blijft vierde, maar laat wel na om Anderlecht op drie punten te zetten in de strijd om de vierde plek.
Lees verder

"Ze lokken te veel aandacht van jongens": Waalse schooldirectrice krijgt wind van voren omdat ze korte bloesjes verbiedt
In Wallonië is de nodige commotie ontstaan omtrent de strenge kledingregels van een schooldirectrice. Als een van haar studentes voortaan komt opdagen met een te diep decolleté of een te kort bloesje riskeert ze van school gestuurd te worden. "Een slecht signaal, en dat uitgerekend op Internationale Vrouwendag", oordeelt de Waalse minister van Onderwijs Caroline Désir (PS).
Lees verder

Lukaku ziet Skriniar scoren: Inter stap dichter bij Scudetto na zuinige zege tegen Atalanta
Inter heeft drie uiterst kostbare punten gepakt in strijd om de Italiaanse landstitel. Romelu Lukaku scoorde niet, maar zag wel hoe de Slowaakse verdediger Milan Skriniar dat deed. Zo won de Italiaanse koploper met 1-0 van de sterke nummer vijf Atalanta. De negentiende Scudetto mag Inter niet meer mislopen.
Lees verder

Onze chef voetbal ziet hoe "verjaagde Hein" Anderlecht in PO1-race houdt: "Coucke wilde voor één keer een kaarsje voor hem branden"
De Anderlecht-familie haalt opgelucht adem. Uitgerekend de verjaagde Hein Vanhaezebrouck houdt paars-wit in de race voor play-off 1. Yaremchuk verraste de buitenspelval en KV Oostende, dat hier dure punten heeft laten liggen. Lees hieronder de analyse van onze chef voetbal Stephan Keygnaert.
Lees verder

Iraanse diplomaat in beroep tegen veroordeling tot 20 jaar cel na mislukte aanslag
De Iraanse diplomaat Assadollah A. heeft beroep aangetekend tegen zijn veroordeling tot 20 jaar cel voor de verijdelde bomaanslag op een bijeenkomst van de Iraanse verzetsbeweging MEK in Frankrijk in 2018. Ook uitvoerders Amir S. en Nasimeh N., die tot 15 en 18 jaar cel werden veroordeeld, en Mehrdad A., die 17 jaar cel kreeg, trekken naar het hof van beroep. Dat werd vernomen bij de rechtbank van eerste aanleg.
Lees verder

Football Talk. Chelsea steviger vierde - Haaland is fit voor duel met Sevilla - Jonge Belg Matazo stoot met Monaco door in Franse beker
AS Monaco heeft zich gekwalificeerd voor de achtste finales van de Franse beker. Het won de Azurenderby tegen Nice met 0-2. Middenvelder Eliot Matazo, een 19-jarige Brusselaar, viel na 37 minuten in bij de bezoekers. Kort daarvoor had Kevin Volland (29.) de score geopend. Ruben Aguilar (87.) legde in het slot de eindstand vast.
Lees verder

Vreugde en spanning bij 'Big Brother' dankzij nieuwe huismeester Julie
Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij 'Big Brother'. Nadat de bewoners - én kijkers - dachten dat de huismeester afgeschaft was, blijkt dat concept toch terug van weggeweest. Dankzij een spelletje heeft de bende met Julie een nieuwe chef.
Lees verder

Komende uren sneeuw verwacht in de Ardennen
Voor de volgende uren wordt er sneeuw verwacht in de Ardennen, met mogelijk een sneeuwlaag van enkele centimeters tot gevolg. Dat meldt het KMI. Hierdoor geldt code geel in de provincies Luik en Luxemburg, van 5 uur 's ochtends tot 13 uur 's middags.
Lees verder