Doorgaan naar hoofdcontent

Lockdownfeest met drugs en lachgas met zeker 23 mensen: voor meer dan 4.000 euro aan boetes uitgedeeld

HLN
Lockdownfeest met drugs en lachgas met zeker 23 mensen: voor meer dan 4.000 euro aan boetes uitgedeeld
De politie heeft vanmorgen omstreeks 8 uur een lockdownfeest stilgelegd in een vakantiewoning in de Kouterweg in Moorslede. De woning lag volledig overhoop en er werd ook lachgas en drugs teruggevonden. Toen de politie arriveerde waren 23 personen uit het Brusselse aanwezig. Zij kregen allemaal een boete van minstens 250 euro.
Lees verder

Nummer één Price naar zesde ronde UK Open, Van Gerwen en Van Duijvenbode straks in actie - Alles te volgen op VTM 2
Dag twee op de UK Open darts, zónder Belgen. Op VTM 2 kijkt u deze namiddag naar de vijfde ronde, in de avondsessie volgt de zesde ronde.
Lees verder

Taliban en VS beloven elkaar zich aan akkoord te houden
Afgezanten van de extremistische taliban hebben in Qatar gesproken met de speciale Amerikaanse gezant Zalmay Khalilzad en de Amerikaans bevelhebber in Afghanistan. Een zegsman van de taliban heeft dit zaterdag bevestigd. De twee partijen hebben beklemtoond dat ze zich willen houden aan de afspraken die een jaar terug zijn gemaakt. De Afghaanse regering was daar destijds niet bij betrokken.
Lees verder

De korte blazer, 'second-skin' top en wijde broek: zo creëer je met die 3 stukken maar liefst 12 verschillende looks
Met slechts drie stuks kan je oneindig creatief zijn. Door slim te combineren, krijg je een waaier aan lente-outfits met verschillende vibes. Wij geven je met drie items twaalf leuke ensembles en tonen je waar je alles kan shoppen.
Lees verder

Sussex Royal onderzocht door Britse waakhond voor goede doelen: "Waren Harry en Meghan wel bekwaam?"
Sussex Royal, de inmiddels opgedoekte organisatie van prins Harry en Meghan Markle, wordt onderzocht door de Britse waakhond voor goede doelen. De Charity Comission vraagt zich af of het koppel wel doordachte beslissingen maakte toen het merk nog bestond.
Lees verder

Nummer één Price naar zesde ronde UK Open, Van Gerwen nu in actie - Alles te volgen op VTM 2
Dag twee op de UK Open darts, zónder Belgen. Op VTM 2 kijkt u deze namiddag naar de vijfde ronde, in de avondsessie volgt de zesde ronde.
Lees verder

Wolvin doodgereden op provinciale weg in Nederland
Op de provinciale weg N224 bij Ede is zaterdagmorgen een wolvin doodgereden. Het gaat mogelijk om een wolvin die al jaren solitair op de Midden-Veluwe leefde. Dat kan pas met zekerheid worden gezegd als er sectie is verricht op het kadaver van het dier, aldus de provincie Gelderland.
Lees verder

Air France-toestel moet noodlanding maken in Sofia door lastige passagier
Een opstandige passagier aan boord van een toestel van Air France heeft vrijdagmiddag de gezagvoerder ertoe gebracht een noodlanding te maken in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Dat gebeurde op een vlucht van Parijs naar New Delhi.
Lees verder

Tinne Oltmans brengt themasong telenovelle 'Lisa' als single uit
Tinne Oltmans (28) heeft de titelsong van de nieuwe VTM-telenovelle 'Lisa', waarin zij de hoofdrol speelt, als single uitgebracht.
Lees verder

LIVE STRADE BIANCHE. Van Aert en Pidcock weer voorin na lastig moment
Vandaag staat in Toscane de 15de editie van de Strade Bianche op het programma. Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Julian Alaphilippe zijn de torenhoge favorieten. Is er ook maar iémand die hen het vuur aan de schenen kan leggen richting Siena? Op deze pagina volgt u het spektakel vanop de eerste rij.
Lees verder

BINNENKIJKEN: John Travolta verkoopt het huis waar hij heel gelukkig was met zijn vrouw: "Hij ziet zó af sinds haar dood"
"Hij heeft er mooie herinneringen, maar ze zijn té pijnlijk." Dat is de hoofdreden waarom John Travolta (67) zijn huis in Maine te koop heeft gezet. De filmster vraagt 'amper' 4,8 miljoen euro voor de immense woning. Het bewijs dat hij er snel vanaf wil. Want experts schatten de waarde van de villa rond de 7 miljoen euro. "De dood van zijn vrouw doet hem zoveel pijn", vertelt Olivia Newton-John (72). "John ziet nog elke dag af. Ik hoor en zie hem vaak, en onze gesprekken gaan vooral over Kelly. Hij zit nog volop in het rouwproces."
Lees verder

Vanhaezebrouck wijst z'n spelers op hun plichten: "Ze snappen het niet? Zelfs de materiaalman snapt het"
Hein Vanhaezebrouck is in het vooruitzicht van de match tegen KV Oostende niet mals voor zijn spelersgroep. De coach van AA Gent blijft geloven dat er dit seizoen nog iets mogelijk is, op voorwaarde dat zijn spelers de nodige drive aan de dag leggen.
Lees verder

Imposante Van der Poel knalt Alaphilippe uit het wiel op slotklim en wint Strade Bianche
Mathieu van der Poel heeft op indrukwekkende wijze de Strade Bianche gewonnen. De Nederlandse kampioen rekende op de slotklim met een verschroeiende versnelling af met wereldkampioen Julian Alaphilippe. Titelverdediger Wout van Aert toonde in de finale tekenen van zwakte, maar vocht terug en eindigde nog als vierde.
Lees verder

Koen Casteels (Wolfsburg) moet zich na 673 minuten nog eens omdraaien
Koen Casteels heeft zich zaterdag na 673 minuten zonder tegendoelpunt nog eens moeten omdraaien. De doelman van Wolfsburg kreeg in de achtste minuut van het competitieduel bij Hoffenheim een tegentreffer van Christoph Baumgartner te slikken.
Lees verder

In Israël mag het weer: volop feest nu vaccinatiecampagne vruchten afwerpt
Honderden gevaccineerde mensen hebben vrijdag een concert in openlucht bijgewoond dat door het stadsbestuur van Tel Aviv georganiseerd was. Het was het eerste concert van die aard sinds het begin van de coronapandemie.
Lees verder

In Israël mag het terug: volop feest nu vaccinatiecampagne vruchten afwerpt
Honderden gevaccineerde mensen hebben vrijdag een concert in openlucht bijgewoond dat door het stadsbestuur van Tel Aviv georganiseerd was. Het was het eerste concert van die aard sinds het begin van de coronapandemie.
Lees verder

Football Talk. Nog steeds geen Dost bij Club - Real Madrid heeft Benzema terug voor stadsderby
Real Madrid kan in de stadsderby tegen Atlético weer beschikken over Karim Benzema. De Franse spits, clubtopscorer in La Liga met twaalf doelpunten, is hersteld van de spierblessure die hem de afgelopen weken aan de kant hield. Atlético en Real nemen het zondag vanaf 16u15 tegen elkaar op in Wanda Metropolitano. Eden Hazard is wel nog afwezig met een spierblessure.
Lees verder

Deze vijf beroepen mogen vanaf maandag heropenen
Het Overlegcomité heeft vrijdag beslist om vijf beroepsgroepen opnieuw te laten opstarten vanaf komende maandag 8 maart. Dat heeft minister van Zelfstandigen en KMO's David Clarinval (MR) zaterdag verduidelijkt. Het gaat om kappers aan huis, privésauna's, fotografen, ambulante verkopers van voedingsmiddelen en professionele kappersscholen.
Lees verder

Van Aert tevreden met vierde plaats in 'zijn' Strade Bianche: "Nog iets beter worden en dan gaan we een mooi klassiek seizoen tegemoet"
Derde in 2018, derde in 2019, eerste in 2020 en nu met een vierde plaats voor het eerst eens (nipt) naast het podium. Toch was Wout van Aert opnieuw op de afspraak in 'zijn' Strade Bianche. "Ik was in de finale net niet goed genoeg, de versnelling zat er nog niet echt in", zei Van Aert voor de VTM-micro. "De inhoud is er, maar ik mis na mijn stage nog een beetje scherpte."
Lees verder

Ken jij skin scents? Deze intieme parfums ruiken net als je huidsgeur én versterken hem
Een parfum dat opvalt, niét in aanwezigheid maar in subtiliteit. Een geur die schittert, zij het alleen voor wie dicht genoeg mag komen. Het zijn 'skin scents': geuren die zo dicht op de huid zitten dat ze alleen voor insiders waarneembaar zijn. Uitproberen? We zochten en vonden 6 heerlijke flesjes die de moeite waard zijn.
Lees verder