Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 3 maart 2021

Het voorjaar en Pasen in De Panne

Nieuwsbrief Gemeentebestuur De Panne
Bekijk deze mail online
top nieuwsbrief


Toerisme De Panne   2021-03  

#/photo_beschrijving/#

Voorjaarsboekje

Binnenkort verwelkomen we terug de lente. Bomen, planten en bloemen die knoppen, vogeltjes die terug beginnen fluiten bij het ochtendgloren, de wereld die herleeft want mensen kunnen terug meer naar buiten. En ook De Panne is er klaar voor! 

We hebben namelijk weer heel wat in petto! Het voorjaarsboekje kan vanaf volgend weekend afgehaald worden aan de balie van Toerisme. Bij alle inwoners en tweedeverblijvers valt hij zoals steeds binnenkort in de bus. 

Na de hero├»sche editie van 2020, is het opnieuw uitkijken naar hét wielerfeest van De Panne, die sinds kort door het leven gaat als de Oxyclean Classic Brugge-De Panne. Deze gaat door op 24-25 maart en kan je live volgen op Sporza!

De grote schelpenteldag gaat dan weer door in het weekend van 13-14 maart. Wordt (zee)wetenschapper voor een dag en help de diversiteit van de schelpen aan onze kust in kaart te brengen! Ontdek alle informatie hier.

Bloeien

Vooruitblik Pasen

Vanaf 27 maart kan je op zoek naar paaseitjes in De Panne! Vind jij ze allemaal terug? Deelnameformulieren zijn af te halen bij dienst Toerisme.

Met de app van Radio 2 kan je dan weer paashazen en paaseitjes verzamelen. Je virtuele mandje kan je zelfs omruilen bij dienst Toerisme voor een lekkere verrassing!

Geniet jij meer van een stevige wandeling? Ga in de vroege uurtjes wandelen op het strand met onze gids en ontdek zo de verrassende geheimen van ontwakende fauna en flora. Een deugddoend (take away) ontbijt staat nadien op je te wachten.

Of geniet met je bubbel van de 'Kinepolis On Tour' een buitengewone drive-in beleving op de parking van Plopsaland. Tickets en informatie kan je binnenkort hier terugvinden.

Natuurlijk zijn er ook nog heel wat andere activiteiten die klaar staan op onze website om ontdekt te worden, benieuwd? Klik dan hier .

Tot snel, in De Panne!

Paaswandeling met ontbijt

Toerisme De Panne

Toerisme De Panne
Zeelaan 21
8660 De Panne
058 42 18 18
toerisme@depanne.be 
www.depanne.be

Openingsuren:
ma-zat: 09.00-12.00u & 13.00u-17.00u
zon- en feestdag: 10.00u-12.30u

Meer nieuws

Bekijk ons volledig nieuws- en activiteitenoverzicht twitter facebook
© Gemeentebestuur De Panne | info@depanne.be | 058-42 16 16

Verstuurd naar vlaamsnieuws@gmail.com - uitschrijven