Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 2 maart 2021

Herenthout: Overlegcomité beslist: maatregelen blijven behouden, enkel alle niet-medische contactberoepen mogen weer...

Herenthout
Overlegcomité beslist: maatregelen blijven behouden, enkel alle niet-medische contactberoepen mogen weer open
Het Overlegcomité zat op vrijdag 26 februari opnieuw samen om te bekijken of er versoepelingen mogelijk zijn. Omdat het aantal besmettingen nog steeds te hoog is en het aantal ziekenhuisopnames terug toeneemt, heeft het Overlegcomité ervoor gekozen om voorzichtig te zijn en te blijven.
Lees verder

Zwerfvuilactie zaterdag 27 maart
Op zaterdag 27 maart 2021 vindt er opnieuw een zwerfvuilactie plaats volgens de geldende coronaregels. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar milieudienst@herenthout.be of een telefoontje naar 014 50 78 44
Lees verder

Kappen gevaarlijke bomen in buurtbos 't Kapelleke
In de week van 8-12 maart 2021 start de Bosgroep Zuiderkempen met het selectief vellen van gevaarlijke bomen in het buurtbos 't Kapelleke. De kappingen kaderen in een goedgekeurde toegankelijkheidregeling en komen de veiligheid van de wandelaar en de natuur ten goede.
Lees verder

Vacature: Directeur Basisonderwijs
Ben je op zoek naar een leidinggevende uitdaging in het onderwijs? Wil jij mee het verschil maken en heb je talent om medewerkers en leerlingen te motiveren en te inspireren? Heb je zin om, samen met een heel team en in overleg met ouders en kinderen, mee te bouwen aan de school van morgen? Dan is directeur van de basisschool Klim-op van Herenthout de uitdaging die je zoekt!
Lees verder