Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 25 maart 2021

Gemeente Zottegem: Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 22 maart 2021 : livestream

Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 22 maart 2021 : livestream
De gemeenteraad en de raad van maatschappelijk welzijn van maandag 22 maart 2021 worden digitaal gehouden gezien de huidige coronasituatie. Iedereen die dat wenst kan de zittingen van thuis uit volgen via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.
Lees verder

Annulatie stedelijke sportkampen, speelpleinwerking en grabbelpas voor paasvakantie 2021
Gezien de strengere federale maatregelen voor jeugdactiviteiten en rekening houdend met het stijgend aantal coronabesmettingen in onze regio, besliste het stadsbestuur vandaag de stedelijke sportkampen, speelpleinwerking en grabbelpas te annuleren voor de gehele periode van de paasvakantie 2021.
Lees verder

Stad Zottegem lanceert gratis pronostiek voor burgers, handelaars en bedrijven
Binnen een paar maanden strijden de Rode Duivels mee voor het Europees kampioenschap. Het zal anders dan anders zijn, maar geen twijfel dat Zottegem zal warmlopen voor de prestaties van de Rode Duivels. We gaan voor die gelegenheid op zoek naar de grootste voetbalkenner van de stad. Via het online platform Tifogame kan elke Zottegemnaar straks een gratis pronostiekje wagen tijdens het EK, met nevenklassementen onder vrienden, klanten of onder jouw collega's!
Lees verder

Audioverslagen 22 maart 2021
Je kan vanaf nu het audioverslag van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van 22 maart 2021 beluisteren.
Lees verder