Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 29 maart 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Presentatie: sociaal woningproject Leyland

Presentatie: sociaal woningproject Leyland
Op maandag 29 maart behandelt de gemeenteraad de verkoop van een perceel grond langs Leyland aan de Duffelse Volkswoningen. Zij zullen er over enkele jaren een sociaal woningproject realiseren. In een videopresentatie lichten we het project graag toe met de informatie die momenteel beschikbaar is.
Lees verder

Presentatie: sociaal woonproject Leyland
Op maandag 29 maart behandelt de gemeenteraad de verkoop van een perceel grond langs Leyland aan de Duffelse Volkswoningen. Zij zullen er over enkele jaren een sociaal woonproject realiseren. In een videopresentatie lichten we het project graag toe met de informatie die momenteel beschikbaar is.
Lees verder

Acht nieuwe sociale huurwoningen in Van Reynegomstraat
Op 1 april nemen acht gezinnen hun intrek in de nieuwe sociale huurappartementen in de Van Reynegomstraat. Met deze nieuwe woningen zetten we als gemeente weer een mooie stap in ons Sociaal Bindend Objectief waarbij we tegen 2025 nog 99 sociale huurwoningen moeten realiseren.
Lees verder

Trek er met de kinderen op uit voor een (k)eileuke paasbingo
Zin om er tijdens de paasvakantie samen met je kinderen al wandelend op uit te trekken? Dan is de Paasbingo van Sport Vlaanderen een leuk idee. En als je jouw leukste foto's deelt, maak je bovendien kans op een waardebon van 25 euro.
Lees verder

Ook wij gaan voor een 'generatie rookvrij'
Ga je spelen of sporten op onze gemeentelijke terreintjes? Dan heb je vast de borden van Generatie Rookvrij al opgemerkt. Want spelen en sporten, dat gaat niet samen met roken. Kinderen hebben het recht om te sporten en te spelen in een omgeving die gezond en rookvrij is.
Lees verder

OV/2020/341 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het bouwen van een vrijstaande woning met vrijstaand bijgebouw - Liersesteenweg 205 - Izzet Doru
Lees verder

OV/2021/028 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het verbouwen en uitbreiden van een bestaand bedrijfsgebouw met bedrijfswoning - Berlaarbaan 162-162A - Dehaes-Meulders BVBA
Lees verder

OV/2020/322 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het aanleggen van een terras en een oprit, het plaatsen van een afsluiting en het regulariseren van een carport en een tuinberging - Olmstraat 28 - Kevin Eysackers en Karen De Maeyer
Lees verder

OV/2020/387 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het vellen van bomen - Kuikenstraat 43 - Saskia Hofmans
Lees verder

OV/2021/029 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het wijzigen van de functie naar wonen - Oudestraat 115 - Daniël Pelleman
Lees verder

OV/2020/320 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het verbouwen van een halfopen eengezinswoning en het regulariseren van een garage met tuinberging - Parsivalstraat 9 - Thomas Mariën en Audrey Merckx
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2021/052 - Niels De Smedt - Molenstraat 107
Lees verder

Gratis per trein naar vaccinatiecentrum
Wil je snel en vlot naar het vaccinatiecentrum om je coronavaccin te halen? Zit je er niets mee in om nog een korte afstand te wandelen? Gebruik dan het gratis vaccinatieticket van de NMBS. Met dat ticket mag je gratis per trein naar het vaccinatiecentrum.
Lees verder

Valse uitnodigingen vaccinatiecentrum in omloop
Ons corona-callcenter ontving de voorbije dagen verschillende meldingen over e-mails met valse uitnodigingen voor het vaccinatiecentrum. Het gaat om phishing-mails. Enkele eenvoudige tips zorgen ervoor dat je snel vals van echt onderscheidt.
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2021/043 - Thomas De Laet - Midzelen 15
Lees verder

Verkeershinder Lange Zandstraat
Op maandag 29 maart zal Pidpa onderhoudswerken uitvoeren in de Lange Zandstraat ter hoogte van het kruispunt met de Liersesteenweg. Verkeer dat de Lange Zandstraat wil inrijden, moet omrijden. Fietsers en voetgangers kunnen wel door.
Lees verder