Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 26 maart 2021

Gemeente Mol: Ook geen lessen op Molse kleuterscholen, volledig overschakelen op noodopvang

Ook geen lessen op Molse kleuterscholen, volledig overschakelen op noodopvang

Ook alle kleuterscholen in onze gemeente stoppen de lessen in de laatste week voor de paasvakantie en schakelen over op noodopvang. Dat hebben de schoolbesturen van de drie onderwijsnetten (TROTS, KOM en GO!) in samenspraak met de gemeentelijke crisiscel beslist. Dit betekent dat alle kleuterscholen van het gemeentelijk en vrij onderwijsnet alsook het gemeenschapsonderwijs uitsluitend noodopvang aanbieden aan ouders die onmogelijk kunnen telewerken (mét werkgeversattest) en geen coronaveilig opvangalternatief kunnen regelen.

Lees verder

Scholen organiseren noodopvang van maandag 29 maart tot en met vrijdag 2 april

De basisscholen in onze gemeente organiseren in samenwerking met de dienst buitenschoolse kinderopvang tijdens de 'paaspauze' van maandag 29 maart tot en met vrijdag 2 april noodopvang. Deze noodopvang geldt alleen voor ouders die niet kunnen telewerken én geen enkel ander coronaveilig opvangalternatief hebben. Er geldt een verschillend systeem van noodopvang tijdens de schooluren en opvang die ook voor en na de schooluren doorloopt. Voor de noodopvang geldt een strikte capaciteitsbeperking. Voor beide systemen staaf je je inschrijving met een attest van je werkgever én schrijf je tijdig in.

Lees verder

Uitgebreid aanbod vormingen rond opvoeding en ouderschap in april, mei en juni

In de maanden april, mei en juni kan je deelnemen aan verschillende online vormingsmomenten rond opvoeding en ouderschap. Huis van het Kind Baldemore werkte hiervoor een gloednieuwe vormingskalender uit. Het aanbod is volledig gratis! Neem dus zeker een kijkje op www.huisvanhetkindregiomol.be/events en ontdek welke sessies aansluiten bij jouw situatie. Inschrijven is verplicht.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige onderwijs

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijdse (30,4/38) deskundige onderwijs. Het gaat over een contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B. Solliciteren kan tot en met 9 april 2021. Stel je kandidaat via het online sollicitatieformulier

Lees verder