Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 23 maart 2021

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt afdelingshoofd omgeving

Gemeentebestuur zoekt afdelingshoofd omgeving

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds afdelingshoofd omgeving, niveau A, salarisschaal A1-A3 in statutair dienstverband. Solliciteren kan tot en met 18 april 2021 via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Sp.a verandert nationale partijnaam naar 'VOORUIT'

Op 21 maart veranderde de nationale partijnaam sp.a naar VOORUIT. De gemeenteraad nam op 22 maart akte van deze naamswijziging voor de lokale fractie in onze raad.

Lees verder

Broed jij op een fris idee dat de lokale economie extra leven inblaast?

De deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag ter promotie en bevordering van onze lokale economie wordt uitgesteld. Dat besliste de gemeenteraad in de zitting van 22 maart. Normaal moeten aanvragen uiterlijk op 15 februari 2021 ingediend worden. Door corona verplaatsen we deze deadline naar 23 april 2021. Broed jij op een fris idee dat de lokale economie promoot? Vraag dan een subsidie aan via het digitaal loket op www.ondernemeninmol.be > Promotie en bevordering lokale economie, aanvraag subsidie. Per initiatief krijg je tot 75 procent van de kosten terugbetaald en dit met een maximum van 5.000 euro.

Lees verder

Basisakkoord over masterplan voor sportsite Donk: wat zijn de volgende stappen?

De verschillende clubs die actief zijn op de sportsite Donk, geven groen licht voor het uitgewerkte masterplan. Dit masterplan beschrijft in grote lijnen de toekomst van de verschillende sportclubs op deze site na uitvoering van de saneringswerken. Het plan kwam tot stand na individuele en gezamenlijke gesprekken met de clubs. Binnen dit masterplan garanderen we het voortbestaan van elke club op de site en krijgt iedere sportvereniging de ruimte om de eigen toekomstambities waar te maken. Het masterplan geldt onder voorbehoud van de uiteindelijke sanering. Deze sanering moet een duurzame oplossing bieden voor de historische bodemverontreiniging met asbest.

Lees verder