Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 25 maart 2021

Gemeente Mol: Gemeentebestuur steunt Tennis Club Field bij aanleg vijf padelvelden

Gemeentebestuur steunt Tennis Club Field bij aanleg vijf padelvelden

Tennis Club Field ontvangt van het gemeentebestuur een subsidie van 150.000 euro uit het infrastructuurfonds cultuur-, jeugd- en sportsector. Daarnaast krijgt de tennisclub een renteloze lening toegekend van 100.000 euro. De vereniging gebruikt deze financiële middelen voor het realiseren van vijf padelvelden aan de Kiezelweg 75 en om de bestaande outdoor tennisterreinen te moderniseren. Padel, een mix tussen tennis en squash, is de snelst groeiende sport ter wereld. Dankzij de steun van het gemeentebestuur kan ook Tennis Club Field voor onze sportieve inwoners investeren in deze populaire sport en de huidige tennisleden een vernieuwde infrastructuur aanbieden. We wensen Tennis Club Field veel succes met deze mooie uitbreiding van de activiteiten.

Lees verder

Vaccinaties voor 65-plussers: we zitten met uitnodigen in geboortejaar 1944

Woensdagavond 24 maart verstuurden we in totaal 3.300 uitnodigingen (3.000 Pfizer en 300 AstraZeneca) voor vaccinaties in vaccinatiecentrum De Zwaan. Met deze uitnodigingen voor de 65-plussers hebben we inmiddels het geboortejaar 1944 aangesneden (leeftijd van 77 jaar en ouder). Elke volwassen inwoner van eerstelijnszone Baldemore (eerstelijnszorg Balen, Dessel, Mol en Retie) krijgt de komende maanden een unieke kans. Door te kiezen voor vaccinatie draag je een onmisbaar steentje bij in de lange weg uit deze coronacrisis.

Lees verder

Hoe bevestig je je afspraken voor een vaccinatie?

Ontvang je een uitnodiging voor je coronavaccinatie? Dan moet je je afspraken altijd online bevestigen. Doe je dit niet? Dan liggen je afspraken niet vast. Op www.vaccinatiecentrumbaldemore.be/bevestig-je-afspraak vind je een handleiding én een filmpje die je door de bevestiging loodsen. Dus weet je niet goed hoe je eraan begint? Neem dan eerst even een kijkje!

Lees verder

Bekendmaking openbaar onderzoek vergunningsaanvraag klasse I

SCK CEN heeft bij het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle een vergunningsaanvraag ingediend tot uitbreiding van de bestaande vergunning met de Recumo-installatie. De aanvraag ligt van 26 maart 2021 tot en met 24 april 2021 ter inzage bij de gemeentelijke milieudienst, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder