Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 4 maart 2021

Gemeente Hooglede: Nieuwsbrief Uit in Hooglede en Lokale Economie

Gemeente Hooglede
Nieuwsbrief Uit in Hooglede en Lokale Economie
Op zoek naar activiteiten en Uit-tips in eigen gemeente? Schrijf je in voor de nieuwste nieuwsbrief Uit in Hooglede en blijf maandelijks op de hoogte van activiteiten, Uit in Tips,... Ook voor de handelaars en bedrijven wordt er een nieuwsbrief opgestart.
Lees verder

Stem op jouw favoriete winkelier en win
Lokale winkeliers geven zuurstof aan jouw stad of gemeente. Ben jij trots op jouw winkelier, zijn of haar kwalitatieve producten, vakkennis en persoonlijke service? Geef hem of haar jouw stem via www.ikkooplokaal.be!
Lees verder

Wielerwedstrijd Jean Pierre Monsere LIVE op Sporza
Op zondag 7 maart 2021 omstreeks 10u25 wordt in Hooglede ter hoogte van de Vossenberg de start gegeven voor de wielerwedstrijd Jean Pierre MONSERE.
Lees verder

Boekenverkoop volwassenen - Infopunt Trimard
Hou je van lezen? Goed nieuws! De bib verkoopt heel wat boeken aan een zacht prijsje. Wanneer? Vanaf dinsdag 2 maart tot en met zondag 21 maart 2021 Prijs? 1 EUR per boek/DVD – 5 EUR per 10 boeken/DVD's
Lees verder

Webinar 'Bescherm de kievit'
Het aantal akker- en weidevogels gaat al jaren sterk achteruit. Ook de kievit staat onder druk. Op donderdagavond 11 maart om 19u30 kun je thuis een lezing volgen rond kievitmonitoring, cruciaal om het effect van maatregelen te beoordelen.
Lees verder