Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 2 maart 2021

Gemeente Boom: Wat zijn jouw ideeën voor 5 kruispunten op de A12 in Aartselaar en Wilrijk?

Wat zijn jouw ideeën voor 5 kruispunten op de A12 in Aartselaar en Wilrijk?
De A12 in Aartselaar en Wilrijk is berucht om zijn gevaarlijke kruispunten en het fileleed. Daar wil minister Lydia Peeters dringend werk van maken. Ze maakte 3 miljoen euro vrij voor een grondige studie van deze zwarte kruispunten.
Lees verder

Toiletten Melkhuisje worden openbaar
Gelet op het goede weer vinden dezer dagen al veel gezinnen de weg naar de speeltuin in het gemeentelijk park. In afwachting van de opening van de parkbar, later dit jaar, kwam de vraag van een inwoner om de toiletten toch al op bepaalde tijdstippen open te stellen.
Lees verder

Kruispunt Beukenlaan - Velodroomstraat
In september vorig jaar startten de werken in de buurt van de PTS, Beukenlaan, Hugo Verrieststraat en omgeving. Deze zitten nog steeds op schema. Het gaat om een van de grootste werven van de jongste jaren in onze gemeente, maar het einde is stilaan in zicht.
Lees verder

Boom schakelt provinciale detailhandelscoach in
Het Lokaal bestuur van Boom werkt zoals bekend aan een groot plan om de lokale economie ten volle te ondersteunen in tijden waarin de detailhandel het moeilijk heeft.
Lees verder

Studio De Steiger: Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord
Het ziet er naar uit dat onze zaal nog eventjes zal leeg blijven. Daarom zetten wij ons podium terug open, als platform voor muzikanten, acteurs, dansers en kunstenaars. Elke week verwelkomen we een andere artiest in onze studio, voor een interview en een performance.
Lees verder

Dienst in de kijker: de strijkerij
Wist je dat het lokaal bestuur Boom ook een strijkerij uitbaat ? Een 6-tal gemotiveerde medewerkers staan alle weekdagen voor je klaar om op een professionele manier jouw strijk te doen én zelfs kleine herstellingswerkjes.
Lees verder