Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 5 maart 2021

Gemeente Boom: VTS Plus Marathon: 42 dagen lang webinars voor trainers

VTS Plus Marathon: 42 dagen lang webinars voor trainers
De Vlaamse Trainersschool wil trainers die momenteel geen of weinig training kunnen geven, blijven ondersteunen, inspireren en bijscholen. Daarom organiseren ze van eind februari tot begin april de 'VTS Plus Marathon'.
Lees verder

CLUBNIEUWS - WTC Schorretrappers : Fietsfotozoektocht RupeLaar – In-A-Box!
Combineer een mooie fietstocht met een leuke zoektocht in de Rupelstreek! De Schorretrappers organiseren in 2021 hun eerste editie van de fietsfotozoektocht.
Lees verder

CLUBNIEUWS - Kwalitatieve zwemlessen in sportcomplex rivierenland
Splash&Go zal ervoor zorgen dat jouw kind op een leuke en aangename manier leert zwemmen. Op maandag- en donderdagavond zullen onze enthousiaste lesgevers klaarstaan om het beste van zichzelf te geven. Starten kan al vanaf 2,5 jaar!
Lees verder

Studio De Steiger: Huis Binnenweg
Het ziet er naar uit dat onze zaal nog eventjes zal leeg blijven. Daarom zetten wij ons podium terug open, als platform voor muzikanten, acteurs, dansers en kunstenaars. Elke week verwelkomen we een andere artiest in onze studio, voor een interview en een performance.
Lees verder

Geef jouw mening over toerisme in onze gemeente
Elke stem telt. Samen met Toerisme Vlaanderen en Toerisme Scheldeland doen we onderzoek naar toerisme in onze gemeente.
Lees verder

Het is Jeugdboekenmaand!
In 2021 bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. Hét moment om het lezen te vieren én om dank je wel te zeggen tegen iedereen die lezen mogelijk maakt.
Lees verder