Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 6 maart 2021

Gemeente Asse: Heraanleg speelterreinen Kobbegem en Relegem

Gemeente Asse
Heraanleg speelterreinen Kobbegem en Relegem
Momenteel zijn er zo'n 30-tal speelterreinen in Asse, waaronder het speelterrein Hogeweide in Kobbegem en Meiveld in Relegem.
Lees verder

Gezocht: vrijwillige chauffeurs voor mindermobielenvervoer vaccinatiecentrum
Wij zijn op zoek naar vrijwillige chauffeurs die minder mobiele mensen willen voeren naar en van het vaccinatiecentrum in Asse.
Lees verder

Onderbreking watertoevoer
Farys laat weten dat er op 5 maart tussen 08.00 en 16.00 uur gedurende 1 uur geen leidingwater zal zijn in Dorpveld 1 tot 58 en in de Kapellestraat vanaf huisnummer 51.
Lees verder

Gedeelte Drielindenbaan (Merchtem) en Boven Vrijlegem wordt fietsstraat
Gemeente Merchtem en Asse hebben beslist het gedeelte van de Drielindenbaan en Boven Vrijlegem - tussen Weyenberg en Fort - in te richten als fietsstraat, en dit voor een proefperiode van 6 maanden.
Lees verder

Inname openbare weg: snoeien bomen Terlindenvijverstraat-Terlindenweg
N.a.v. het snoeien van overhangende takken van de bomen wordt op 3 maart 2021 de Terlindenvijverstraat (tussen Vijverstraat en Terlindenweg) en de Terlindenweg (tussen Muzeumstraat en Hoogpoort)...
Lees verder

Vaccinatiecentrum stelt zelf geen reservelijst op
Op dit ogenblik worden enkel zorgverleners gevaccineerd. Het is het Agentschap Zorg en Gezondheid die een reserve- of wachtlijst voor deze groep vastlegde.
Lees verder

Verwaarloosde graven
Het gemeentebestuur kiest voor een grondige aanpak van de verwaarloosde graven op de kerkhoven. Een grafteken kan als verwaarloosd beschouwd worden als het graf langdurig vuil en/of slordig is, door...
Lees verder

Aanvraag inkomenssubsidie voor plaatsen in de kinderopvang
Bestaande en nieuwe organisatoren kinderopvang kunnen een aanvraag indienen bij het Agentschap Opgroeien om nieuwe plaatsen inkomenssubsidie te realiseren in Asse (max.10).
Lees verder

Textielophaling op woensdag 10 maart
De firma Hulpzorg haalt het textiel op op woensdag 10 maart.
Lees verder