Doorgaan naar hoofdcontent

200-tal huiszoekingen aan de gang in heel het land in kader van groot drugsonderzoek

HLN
200-tal huiszoekingen aan de gang in heel het land in kader van groot drugsonderzoek
Verspreid over het hele land vinden vanochtend een 200-tal huiszoekingen plaats in het kader van een groot drugsonderzoek. Dat heeft het Antwerpse parket bevestigd aan onze redactie. Het federaal parket coördineert het onderzoek en zou er later over communiceren.
Lees verder

Op de sofa met Marc Degryse voor AA Gent-KV Oostende: "Wie PO1 haalt? Het is vogelpik"
AA Gent - KV Oostende was een cruciaal duel met het oog op de indeling van play-off 1. Vandaar dat we samen met huisanalist Marc Degryse naar de match keken, om bij een koffie en een chocolaatje te pingpongen over de top vier. "Er is nog niks verloren voor Anderlecht, maar..."
Lees verder

Wij keken samen met Marc Degryse naar AA Gent-KVO vanuit play-off 1-standpunt: "Dit is een ruggensteuntje voor Kompany"
AA Gent - KV Oostende was een cruciaal duel met het oog op de indeling van play-off 1. Vandaar dat we samen met huisanalist Marc Degryse naar de match keken, om bij een koffie en een chocolaatje te pingpongen over de top vier. "Er is nog niks verloren voor Anderlecht, maar..."
Lees verder

"Plots mochten we niet meer langs bij de Queen": Meghan en Harry doen nieuwe onthullingen in ongebruikte fragmenten
Het nu al beruchte interview van Meghan Markle (39) en prins Harry (36) met Oprah Winfrey (67) duurde al ruim anderhalf uur, maar toch hebben we nog lang niet alle beelden gezien. Dat verklapt de presentatrice op 'CBS This Morning', waar ze bovendien enkele nooit eerder vertoonde beelden deelt, over familie, privacy en een afwijzing van de Queen.
Lees verder

Beschuldigingen Gerard Joling raakten Gordon: "Ik ben clean, drink alleen af en toe een wijntje"
Gordon (52) drinkt weer zo nu en dan een wijntje, dat laat hij weten in zijn eigen podcast 'De GorDonDiablo Show'. In een gesprek met de Nederlandse journalist Dennis Schouten geeft hij aan dat hij sinds 1 januari weer clean is. "Dan heb ik het over drugs hè."
Lees verder

Pascal Plovie, materiaalman van Club, houdt blauw oog over aan hommeles tijdens bekerclash tegen Standard
De bekerclash van vorige week donderdag tussen Club Brugge en Standard heeft zijn sporen nagelaten. Na het veelbesproken afgekeurd doelpunt van David Okereke gingen de poppetjes aan het dansen. Pascal Plovie (55), ex-speler en huidig materiaalmeester van blauw-zwart, kreeg een slag in het gezicht te verwerken.
Lees verder

Big Brother geeft z'n macht uit handen: kijkers beslissen deze week over de nominaties
Acht overgebleven bewoners en een experiment dat over een dikke maand z'n ontknoping kent, maar zelfs met de eindmeet in zicht weet 'Big Brother' nog te verrassen.
Lees verder

Razzia gericht op demonstranten tegen staatsgreep Myanmar
Myanmarese veiligheidstroepen hebben in de nacht van maandag op dinsdag alle huizen doorzocht in een buurt in Yangon, waar vaak demonstraties tegen de militaire staatsgreep plaatsvinden. Volgens ooggetuigen zijn tientallen mensen aangehouden in de grootste stad van het land.
Lees verder

Unilever schrapt woord 'normaal' van verpakkingen
De Brits-Nederlandse producent van consumentengoederen Unilever schrapt het woord 'normaal' van alle verpakkingen en uit alle advertenties voor schoonheids- en verzorgingsproducten. Dat heeft het bedrijf aangekondigd.
Lees verder

Startevent Olympische Spelen zal zonder toeschouwers plaatsvinden
De ceremonie ter gelegenheid van de start van de olympische fakkeltocht zal op 25 maart in Fukushima zonder toeschouwers plaatsvinden. Dat berichtte de Japanse krant Yomiuri. De organisatoren van de Olympische Spelen, die komende zomer tussen 23 juli en 8 augustus moeten doorgaan in Tokio, willen een massale opkomst vermijden. Oorspronkelijk waren 3.000 toeschouwers toegelaten bij het startevent.
Lees verder

FOOTBALL TALK. Blatter viert 85e verjaardag in een herstelkliniek
Voormalig FIFA-voorzitter Sepp Blatter zal zijn 85e verjaardag in een herstelkliniek in de Walliser Alpen moeten vieren. De Zwitser herstelt daar van een ingrijpende hartoperatie die hij eind vorig jaar onderging. Blatter werd na de operatie een week in een kunstmatige coma gehouden. Zijn dochter Corinne Blatter meldde eind januari dat haar vader de intensive care had verlaten. Bronnen bevestigden aan persbureau DPA dat Blatter momenteel revalideert in een kliniek in het kanton Wallis.
Lees verder

Topmodel Carolyn Murphy (47) deelt haar beautygeheimen: "Ik ga iedere dag in bad"
Ze is al twintig jaar het gezicht van Estée Lauder, dus dat topmodel Carolyn Murphy (47) een wandelend vat vol beautytips is, zal niemand verbazen. Hoog tijd om eens te piepen in haar toiletzak. Heeft ze haar schoonheid te danken aan botox en goeie genen, of is er iets meer aan de hand? Beautyredactrice Sophie probeert haar geheimen te ontfutselen.
Lees verder

Europees Parlement heft immuniteit Puigdemont en twee medestanders op
Het Europees Parlement heft de immuniteit van de Catalaanse politici Carles Puigdemont, Antoni Comín en Clara Ponsatí op. Dat is vandaag bekendgemaakt. Spanje vroeg hun aanhouding voor hun betrokkenheid bij het onafhankelijkheidsreferendum van 2017.
Lees verder

COLUMN. Willy Sommers is apetrots op dochter Annemie: "Ze moet zich vrijhouden voor de concerten in de Lotto Arena"
Hij heeft er lang op moeten wachten, maar dit seizoen is Willy Sommers (68) als éminence grise het stralende middelpunt van 'Liefde Voor Muziek'. Hij noteert z'n indrukken in een wekelijkse column, waarin hij iedereen een blik achter de schermen gunt. Deze week reflecteert hij op zijn intussen legendarische duet met dochter Annemie. "Al die appreciatie deed haar deugd, de stress is nu wat gaan liggen."
Lees verder

Zo keerde Van den Brom het om: vijf redenen voor de Genkse revival
Stevig in de top vier en op één match van de Heizel. John van den Brom heeft de penibele situatie waarin Racing Genk zat rechtgetrokken. Hoe deed de Nederlandse coach dat? De revival van Genk om vijf redenen.
Lees verder

ASSISEN LIVE. Hoogspanning op proces tegen duivelskoppel: commissaris die onderzoek leidde komt getuigen, maar mag storm van kritiek verwachten
Dik negen jaar nadat Jean-Claude Lacote (54) en Hilde Van Acker (57) levenslang kregen voor de 25 jaar oude moord op Marcus Mitchell (44), wordt hun proces overgedaan in het Brugse assisenhof. Het duivelskoppel houdt vol niets te maken te hebben met de dood van de Britse zakenman, die op 23 juni 1996 met twee kogels werd afgemaakt in het Staatsbos in De Haan. Hun advocaten Kris Vincke en Filip De Reuse gaan dan ook vol voor de vrijspraak. Volg het hele assisenproces in onze liveblog.
Lees verder

Halfzus Samantha Markle laat ook weer van zich horen: "Meghan wist wél veel over het koningshuis"
Zoals verwacht heeft de halfzus van Meghan Markle (39), Samantha Markle (56), niet positief gereageerd op het interview dat de vrouw van de Britse prins Harry (36) zondag samen met haar echtgenoot aan Oprah Winfrey gaf. De zussen hebben al jaren ruzie, maar Samantha is woedend dat Meghan zichzelf als een enig kind omschreef in het gesprek.
Lees verder

Rohan Dennis en Primoz Roglic straks topfavorieten in tijdrit Parijs-Nice: "Verschil wordt gemaakt op de twee klimmetjes"
Tijdritdag in Parijs-Nice en dus is het uitkijken naar Rohan Dennis en Primoz Roglic. De tweevoudige wereldkampioen in de discipline en de tweevoudige Vueltawinnaar zijn de topfavorieten op het 14,4 kilometer lange circuit in Gien.
Lees verder

Trailer laatste seizoen 'Keeping Up With The Kardashians' belooft babydrama en scheiding Kim en Kanye
Nog negen dagen wachten, en dan begint het laatste seizoen van de realityreeks 'Keeping Up With The Kardashians'. De trailer, die pas gelost werd, belooft alvast heel wat goeds en - vooral - heel veel drama.
Lees verder

Eén jaar na lockdown: Sven De Ridder presenteert muzikale show met live-orkest
Aanstaande zaterdag, dag op dag een jaar nadat de eerste lockdown begon, presenteert Sven De Ridder (46) vanuit het Elckerlyc Theater in Antwerpen de livestream 'Puur Passie', een muzikale show met Anne-Mie Gils, Sam Verhoeven, Leendert De Vis en Sofie De Schryver en een elfkoppig live-orkest. "En ik presenteer vanuit een mooie zetel op voldoende afstand van het podium", lacht Sven.
Lees verder