Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 11 februari 2021

UiT in Vlaanderen: Circus in 't salon en blozende blikken in 't museum

UiT in Vlaanderen
Circus in 't salon en blozende blikken in 't museum
Preheader: Wat is er deze week te beleven op Podium 19? Bovendien: win tickets voor een Anima-film. Podium 19 Softies zijn stoer fABULEUS brengt een bijzondere circus- en dansvoorstelling voor kinderen in je huiskamer. Zondag in première Even geen alcohol? Tournée...
Lees verder

Meer dan 30 parken en bossen rond kastelen
Meer dan 30 parken en bossen rond kastelen
Lees verder

Meer dan 30 kasteelparken
Label: Bomen met verhalen ...Intro: Waar denderden de koetsen? Ontdek meer dan 30 parken en bossen rond kastelen in heel Vlaanderen.Vlieg:  Link: Overal kastelenImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Alle livestreams in de Week van de Belgische Muziek
Alle livestreams in de Week van de Belgische Muziek
Lees verder

Week van de Belgische muziek: alle online concerten!
Label: Podium 19Intro: Stap binnen in meer dan 30 virtuele concertzalen voor shows van geroemd of opkomend Belgisch talent.Vlieg:  Link: Rock onImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Win tickets voor een virtueel concert!
Een smeltkroes aan songwriters Wat als je een tros songwriters samen op een podium zet? Dan krijg je een avond vol spontane muzikale magie en kruisbestuiving. Bright Lights Sessions test het uit: een reeks artiesten samen met enkele nummers onder hun arm, en 's avonds volgt er een concert met de...
Lees verder

Zoveel musea als valentijnscadeau
Label: Voor museumloversIntro: Zoek je nog een cadeau? Schenk met een (bon voor een) museumpas een jaar vol gezellige uitstapjes.Vlieg:  Link: Oef, een last-minute bonImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder