Doorgaan naar hoofdcontent

Trossard en Brighton verliezen bij voorlaatste na twee gemiste penalty’s en afgekeurd doelpunt na bizarre VAR-fase

HLN
Trossard en Brighton verliezen bij voorlaatste na twee gemiste penalty's en afgekeurd doelpunt na bizarre VAR-fase
Leandro Trossard is met Brighton & Hove Albion onderuit gegaan op verplaatsing bij West Bromwich Albion. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong, waarna Brighton meerdere keren erg dicht bij de gelijkmaker kwam. Twee strafschoppen strandden op het doelhout en een doelpunt werd na een bizarre VAR-fase eerst afgekeud, dan weer goedgekeurd en uiteindelijk toch afgekeurd.
Lees verder

Onbekende landgenoot met opvallend verhaal gaat wereld rond na wondergoal voor oudste club in Engeland
En plots gaan beelden van een vrij onbekende voetbal-Belg de wereld rond. Elisha Sam (23) scoorde dit weekend een waanzinnig doelpunt voor Notts County in een 3-1-overwinning tegen Oxford City. Een goal die we alleen Zlatan Ibrahimovic hem zien nadoen. De man zelf heeft bovendien een straf verhaal. Van de beloften bij Standard over een passage bij Israël tot racisme in Bulgarije.
Lees verder

Vrouw drugsbaron El Chapo zou zich zélf aangegeven hebben: "Ze wil haar kinderen beschermen en in VS blijven"
De echtgenote van de Mexicaanse drugsbaron Joaquin 'El Chapo' Guzman (63) zou zich maandag zélf aangegeven hebben. Dat schrijven verscheidene Amerikaanse media op basis van eigen bronnen. Het zou erop kunnen wijzen dat de voormalige schoonheidskoningin wil samenwerken met het gerecht.
Lees verder

LIVE. Palaversa brengt Kortrijk op voorsprong in derby tegen Zulte Waregem
• 29ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion • Essevee won voor het laatst van Kortrijk in mei 2018
Lees verder

KMI waarschuwt voor dichte mist vannacht en morgenvroeg: code geel afgekondigd
Het KMI waarschuwt voor dichte mist vannacht en morgenvroeg. Voor de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen is code geel afgekondigd.
Lees verder

KMI waarschuwt voor dichte mist vannacht en morgenvroeg: code geel afgekondigd
Het KMI waarschuwt voor dichte mist vannacht en morgenvroeg. Voor de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen is code geel afgekondigd.
Lees verder

Koita gaat vlak voor vrije trap naar de kant om bevalling vrouw niet te missen
Opvallend moment tijdens de degradatietopper tussen Cercle en Waasland-Beveren. Aboubakary Koita stond in de slotfase van de wedstrijd op het punt om een vrije schop te nemen, maar werd toen prompt gewisseld. Reden: uit het ziekenhuis sijpelde het bericht binnen dat de hoogzwangere vrouw van Koita aan het bevallen was.
Lees verder

Bewoners durven al maanden hun appartement niet meer uit door bende: "Vanaf 19 uur slaan hun stoppen volledig door"
In elkaar geslagen of achtervolgd worden, stenen door je ruit krijgen of bekogeld worden met eieren. Het is stilaan dagelijkse kost geworden in de Reinaertwijk in Dilbeek. Maar, genoeg is genoeg, vindt een koppel dat met hun verhaal na maanden teistering naar buiten wil komen. "We staan met onze rug tegen de muur", vertellen ze. "Na 19 uur buiten komen, is geen optie, want dan breekt de hel hier los." Het koppel vertelt ons in een exclusief interview waarom zij en tientallen andere appartementsbewoners al sinds de zomer van 2020 hun kot niet meer uit durven.
Lees verder

Alexander Albon over nieuwe bolide van Red Bull: "De foutjes zijn eruit"
Alexander Albon verloor zijn zitje bij Red Bull, maar bleef wel aan boord bij het team. De Thai is nu testrijder en stond dus mee in voor de ontwikkeling van de nieuwe wagen voor het komende Formule 1 seizoen. Volgens Albon zijn de problemen van de vorige wagen volledig verleden tijd.
Lees verder

LIVE. KV Kortrijk en Zulte Waregem gaan met gelijke stand de rust in
• 29ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion • Essevee won voor het laatst van Kortrijk in mei 2018
Lees verder

LIVE. Brengt de tweede helft nog een winnaar in de 'Vlasico'?
• 29ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion • Essevee won voor het laatst van Kortrijk in mei 2018
Lees verder

Vicky en Bart trouwen live op de radio: "Wij in de studio en de gasten thuis, met verwenbox die aan huis geleverd werd"
Vicky Van de Walle (43) en Bart Vanhulle (43) hebben hun trouwfeest zaterdagavond live gehouden op Radio Tequila uit Deinze. De 200 gasten kregen het eten thuis geleverd, en konden via 106.2 FM meeluisteren naar het trouwfeest. "Zo was iedereen veilig thuis in hun bubbel, maar hadden we toch het gevoel van allemaal samen te zijn. Het werd een prachtavond", straalt het koppel. Wij gingen meefeesten.
Lees verder

Na 26 seconden al 0-1! Verschueren bezorgt Lommel een droomstart in Union
In de 1B-partij tussen Union en Lommel startten de bezoekers wel erg enthousiast. Arno Verschueren opende al na 26 seconden de score voor de Noord-Limburgers.
Lees verder

Eerste succes Van Barneveld bij rentree op PDC ProTour, Belgen zien alleen Van den Bergh duel winnen
Raymond van Barneveld heeft zijn eerste succes na zijn terugkeer op de PDC ProTour behaald. De vijfvoudige wereldkampioen schreef in Bolton het derde toernooi van het Players Championship op zijn naam. In de finale versloeg hij de Engelsman Joe Cullen, die donderdag het eerste toernooi had gewonnen, met 8-6. Voor de 53-jarige Nederlander betekende het de eerste rankingtitel in acht jaar tijd.
Lees verder

Eerste succes Van Barneveld bij rentree op PDC ProTour, Belgen snel uitgeschakeld
Raymond van Barneveld heeft zaterdag zijn eerste succes na zijn terugkeer op de PDC ProTour behaald. De vijfvoudige wereldkampioen schreef in Bolton het derde toernooi van het Players Championship op zijn naam. In de finale versloeg hij de Engelsman Joe Cullen, die donderdag het eerste toernooi had gewonnen, met 8-6. Voor de 53-jarige Nederlander betekende het de eerste rankingtitel in acht jaar tijd.
Lees verder

LIVE. Kan KV Kortrijk in de slotfase nog langszij komen tegen Zulte Waregem?
• 29ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion • Essevee won voor het laatst van Kortrijk in mei 2018
Lees verder

Marc Van Ranst deelt stomende brief die Jeff Hoeyberghs naar Orde der Artsen stuurde om hem te laten schorsen: "Professor met bijberoep waanzinverspreider"
Viroloog Marc Van Ranst heeft op Twitter de stomende brief gedeeld die plastische chirurg Jeff Hoeyberghs op 19 juni vorig jaar naar de Orde der Artsen stuurde om hem en toenmalig minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) - hij noemt hen "corrupte artsen" - te laten schorsen.
Lees verder

Zulte Waregem kan eindelijk nog eens winnen van KV Kortrijk en staat plots vijfde
Dankzij een opmerkelijke oogst van 13 op 15 klimt Zulte Waregem voorlopig naar de vijfde plaats op drie punten van de nummer vier. De verdiende zege bij de buren had nog meer leuks voor Francky Dury: na acht wedstrijden zonder winst tegen KVK werd de donkere reeks eindelijk afgebroken. Daar zorgden Bruno en Chory voor.
Lees verder

Juventus loopt ondanks doelpunt Cristiano Ronaldo opnieuw averij op in titelstrijd
Juventus heeft in de Italiaanse titelstrijd opnieuw een steek laten vallen. Op het veld van Hellas Verona geraakte de Oude Dame niet verder dan een 1-1-gelijkspel. In de stand bedraagt de achterstand van Juve op koploper Inter nu zeven punten. Een tiende scudetto op rij lijkt nu wel erg ver weg.
Lees verder

Mazzu-time voor Union: Undav schenkt met hattrick Brusselaars de zege in slotminuut
Union staat na 3-2-winst tegen Lommel op een drempel van 1A. De bezoekers kwamen al na een halve minuut op voorsprong, maar Deniz Undav bezorgde de Brusselaars met een hattrick de zege. Union telt nu al 21 punten meer dan eerste achtervolger Seraing, dat nog twee matchen te goed heeft.
Lees verder