Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 9 februari 2021

Stad Tongeren: Valentijn takeaway bij Tongerse horecazaken

Valentijn takeaway bij Tongerse horecazaken
Valentijn komt eraan. Voorlopig zullen alle geliefden het 'thuis' gezellig moeten maken, maar waarom niet met een lekker valentijnsmenu of valentijnsontbijt uit een Tongerse horecazaak?
Lees verder

3 gemeenschapswachten houden toezicht in Tongeren
Sinds kort heeft de stad Tongeren een derde gemeenschapswacht in dienst. De gemeenschapswachten voeren toezicht uit in het straatbeeld. Tijdens deze coronapandemie is het uitvoeren van de controle op het naleven van de coronaregels een prioritaire opdracht.
Lees verder

Digitaal buurtplatform
U goed voelen in uw buurt is belangrijk. Een buurt waar mensen elkaar kennen, schept onderlinge verbondenheid, iets waar we in deze bizarre tijd meer behoefte aan hebben dan ooit tevoren.
Lees verder

Aanpassingswerken en nieuwe lichtenregeling op kruispunt Sint-Truidersteenweg
Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zal het kruispunt van de N79 Sint-Truidersteenweg met de N69 Rode Kruislaan in Tongeren beperkt aanpassen. De bocht van het kruispunt aan de kant van het park wordt verbreed en de linksafslagstrook van de Rode Kruislaan verlengd.
Lees verder

Omleiding Rode Kruislaan ter hoogte van rotonde Romeinse Kassei
Op maandag 15 februari tussen 9 en 15.30 uur wordt door aannemer Yvan Paque de nieuwe aansturing van de verkeerslichten op het kruispunt van de N79 Sint-Truidersteenweg met de Rode Kruislaan voorbereid.
Lees verder

Omleiding Koninksemsteenweg (tussen Rode Kruislaan / Molenstraat en Astridlaan)
Van 15 tot en met 17 februari worden er door aannemer Jackers plaatselijk enkele rioleringsaansluitingen uitgevoerd op de Koninksemsteenweg.
Lees verder