Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 7 februari 2021

Sint-Lievens-Houtem: HR-manager gezocht voor vaccinatiecentra

HR-manager gezocht voor vaccinatiecentra
Gezocht: HR-Manager Vaccinatiecentra Herzele en Zottegem

Vaccinatiecentra in heel Vlaanderen zorgen er straks voor dat iedereen veilig, snel en dichtbij het coronavaccin krijgt. In de Eerstelijnszone Panacea, bestaande uit de gemeenten Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Lierde, Brakel en stad Zottegem, komen twee vaccinatiecentra: één in Herzele en één in Zottegem. Om deze grote logistieke operatie optimaal te kunnen organiseren, zijn we op zoek naar een gedreven HR-manager die zal instaan voor de planning en aansturing van alle personeelsgroepen: medisch, niet-medisch, vrijwilligers … Zin om mee jouw schouders te zetten onder een vlotte uitrol van de vaccinatiecampagne in onze regio? Solliciteren kan tot en met 4 februari, via email naar vacature@zottegem.be.

Lees de vacature hier.

Lees verder

Vacature populatiemanager
Eerstelijnszone Panacea zoekt populatiemanager!

De Eerstelijnszone Panacea (bestaande uit de gemeenten Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Lierde, Brakel en stad Zottegem) is voor de lokale uitrol van de vaccinatiestrategie in Eerstelijnszone Panacea op heel korte termijn op zoek naar een populatiemanager.

Wil je een bijdrage leveren in een materie die er nu écht toe doet?
Ben je flexibel ingesteld, wil jij bijdragen aan het behalen van een maximale vaccinatiegraad, zit data-analyse in je DNA en wil je een steentje bijdragen aan het doelgroepenbeleid in de regio?
Misschien is de functie van populatiemanager dan iets voor jou?
Bekijk de vacature
Solliciteren kan tot 8 februari, via email naar naar info@elzpanacea.be met vermelding van "Populatiemanager ELZ Panacea"

Interesse?
Stuur dan je CV met motivatiebrief voor 08/02/2021 naar info@elzpanacea.be met vermelding van "Populatiemanager ELZ Panacea". Voor vragen over de functie, de organisatie of de sollicitatieprocedure kan je steeds terecht op het nummer 0485 54 13 65.
Lees verder