Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 22 februari 2021

Retie: 50e editie Jeugdboekenmaand in maart: Lezen is een feest!

50e editie Jeugdboekenmaand in maart: Lezen is een feest!
In 2021 bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. Dat is niet alleen een goede reden om het lezen te vieren. Het is ook hét moment om dank je wel te zeggen tegen iedereen die lezen mogelijk maakt. Kom langs in onze themastand, doe een blind date met een boek of ga op boekenzoektocht!
Lees verder

Alle procedures in vaccinatiecentrum uitgetest tijdens dry-run
Op vrijdagmiddag 19 februari vond de zogeheten dry-run plaats in ons vaccinatiecentrum. Met deze generale repetitie kunnen we alle procedures testen zonder dat er effectief gevaccineerd wordt.
Lees verder

Bezoekregeling woonzorgcentra versoepeld, uitvoering kan onderling verschillen
De volgende dagen en weken buigen de negen verschillende woonzorgcentra in onze eerstelijnszone Baldemore zich over hun aanpak van de aangepaste, versoepelde bezoekregeling. Sinds 18 februari mogen woonzorgcentra hun bezoekregeling versoepelen. Het Agentschap Zorg en Gezondheid stelde richtlijnen op
Lees verder

Vakantiejobs bij het gemeentebestuur
Wil jij graag als jobstudent of animator aan de slag bij het gemeentebestuur? Neem dan eens een kijkje tussen onze vakantiejobs en wie weet zien we jou deze zomer! We zijn op zoek naar arbeiders, administratief bediende en animatoren en hoofdmonitoren.
Lees verder