Doorgaan naar hoofdcontent

Recordjackpot Euromillions van 210 miljoen euro gaat naar één gelukkige

HLN
Recordjackpot Euromillions van 210 miljoen euro gaat naar één gelukkige
De EuroMillions-jackpot is vanavond gevallen. Het winnend lot werd verkocht in Zwitserland. De winnaar gaat aan de haal met een recordbedrag van 210 miljoen euro.
Lees verder

Politie vindt slachtoffer met schotwonde in Schaarbeek: in levensgevaar naar ziekenhuis
In Schaarbeek is een persoon vrijdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt bij een schietincident.
Lees verder

Een stoelendans, een zingende dakwerker en een talentvolle tweeling: dit was de vierde aflevering van 'The Voice van Vlaanderen'
Opnieuw een avond vol spanning in 'The Voice van Vlaanderen'. Niet alleen hoopten de kandidaten met hun zangkunsten zo'n begeerde plek in de Knockouts te kunnen versieren, ook de coaches kruisten de degens om de beste talenten in hun team te krijgen. En Laura Tesoro? Die toverde opnieuw een glimlach op het gezicht van een afgewezen kandidaat.
Lees verder

Football Talk. Sampaoli nieuwe T1 Marseille - Eerste bondscoach van nationale vrouwenploeg overleden
Wat al even in de lucht hing is nu ook bevestigd: de Argentijn Jorge Sampaoli is de nieuwe trainer van Olympique Marseille. Dat liet eigenaar Frank McCourt vrijdag weten. De Amerikaan kondigde meteen ook het ontslag van voorzitter Jacques-Henri Eyraud aan. Hij wordt vervangen door Pablo Longoria.
Lees verder

Verlinden: "Perspectief geven om dit nadien toch niet te kunnen inwilligen, brengt grote teleurstellingen met zich mee"
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) heeft op 'De Afspraak op Vrijdag' (Canvas) verdedigd waarom versoepelingen na het Overlegcomité uitblijven. Midden volgende maand meer contacten toelaten, om dan net voor die datum die belofte opnieuw in te trekken wegens te slechte coronacijfers, zou "bijzonder wispelturig" zijn.
Lees verder

Huismeester Mike overspeelt z'n hand bij 'Big Brother': "Het vertrouwen niet waard"
Als er dit seizoen van 'Big Brother' een exit is die voor heel wat traantjes zorgde, dan is het ongetwijfeld die van Thomas (24) wel. Hij werd samen met z'n BFF Jill (22) genomineerd, en moest uiteindelijk het onderspit delven tegen de Nederlandse blondine. Om het allemaal nog net dat tikkeltje erger te maken, goot huismeester Mike (29) nog wat extra olie op het vuur met z'n geroddel...
Lees verder

De meeste verkeershufters hebben last van deze persoonlijkheidsstoornis
Knipperen met de lichten, rechts inhalen en bumperkleven: het zijn acties die bijna uitsluitend worden vertoond door personen met een narcistische rijstijl. De Duitse psycholoog Ralf Buchstaller legt uit wat de kenmerken zijn van deze wegpiraten.
Lees verder

Nadal niet van de partij op ATP-toernooi van Acapulco
Rafael Nadal geeft forfait voor het ATP-toernooi in het Mexicaane Acapulco dat maandag 15 maart van start gaat. Dat deelde de 34-jarige Spanjaard via Twitter mee.
Lees verder

LIVE (15u30). Dortmund-Belgen krijgen Michel Vlap en co over de vloer
• 23ste speeldag • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park • Meunier mogelijk in de basis, Thorgan Hazard onzeker
Lees verder

LIVE (13u30). Zetten De Bruyne en co zegereeks verder tegen West Ham?
• 26ste speeldag • Aftrap: 13u30 • Etihad Stadium • Man City staat ruim op kop in het klassement
Lees verder

LIVE (20u45). Wie trekt aan het langste eind in 'Vlasico'?
• 29ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion • Essevee won voor het laatst van Kortrijk in mei 2018
Lees verder

LIVE (16u15). Cercle en Waasland-Beveren spelen degradatietopper op Jan Breydel
• 29ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Jan Breydelstadion • Waasland-Beveren volgt als laatste op één punt van Cercle
Lees verder

LIVE (16u15). Messi en Barça gaan op bezoek bij Sevilla
• 25ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Estadio Ramon Sanchez Pizjuan • Sevilla staat 4de op twee punten van Barcelona (3de)
Lees verder

LIVE (18u30). KV Oostende ontvangt KV Mechelen aan de Kust
• 29ste speeldag • Aftrap: 18u30 • Diaz Arena • KV Oostende staat 3de (43 punten), KV Mechelen 8ste (40)
Lees verder

Van den Brom opgelucht na deugddoende zege bij Charleroi: "Lekker"
Er viel duidelijk een grote last van de schouders van John van den Brom. De Genk-coach zag zijn ploeg op het veld van Charleroi voor het eerst in een maand nog eens een competitiewedstrijd winnen. "Vandaag stond er écht een team om een resultaat te halen."
Lees verder

Bestuurder zwaargewond nadat hij aan hoge snelheid tegen muur van woning knalt
Op de Mandekensstraat in Dendermonde is een bestuurder deze avond zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis na een zware klap tegen een gevel van een woning. De man reed aan hoge snelheid richting Dendermonde toen hij plots naar rechts afweek en tegen de woning aanknalde.
Lees verder

Digitale munten als bitcoin maken flinke duik
De bitcoin heeft een beroerde week achter de rug. De digitale munt ging flink onderuit, ook door zorgen in de markt of de waarde van 's werelds bekendste cryptovaluta niet te sterk is opgelopen in de afgelopen tijd.
Lees verder

LIVE. Experten bevelen goedkeuring J&J-vaccin in VS aan - Tsjechië zet soldaten in voor toezicht coronamaatregelen
Het Overlegcomité van de federale en de deelstaatregeringen zat vrijdag samen om de coronamaatregelen te evalueren. De sterke stijging van het aantal ziekenhuisopnames heeft de regering doen besluiten een "time-out" in te zetten, en behalve de heropening van de contactberoepen op 1 maart geen extra versoepelingen aan te kondigen. "Als het stormt, kan je niet opstijgen. Met deze cijfers kan je niet versoepelen, dat zou onverantwoord zijn", zei premier Alexander De Croo daarover tijdens de persconferentie na afloop van het Overlegcomité. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
Lees verder

COLUMN. De toekomst laat zich moeilijk voorspellen, maar dat is ook een troost
Lap. Weer een week die anders liep dan verwacht. Maandag leken versoepelingen nog haalbaar, en wie de tijd nam om alle scenario's rond het virus te bestuderen, durfde in juni een barbecue te zien. Zag daarna zelfs de volle vrijheid, waarbij we mekaar ongegeneerd tegen de borst zouden drukken, zoals tantes vroeger op het familiefeest: 'Kom hier, jongske. Kus.'
Lees verder

Carl Devos: "Er werd niets beslist, maar de mogelijkheid om dat volgende week wel te doen, wordt eens zo verleidelijk"
Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl.
Lees verder