Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 9 februari 2021

Rabobank.be steunt CurieuzeNeuzen, zo investeren we in jouw tuin

Rabobank.be steunt CurieuzeNeuzen, zo investeren we in jouw tuin
Rabobank
Indien deze mail onleesbaar is, klik hier

Deze email wordt verstuurd door standaard.be voor Rabobank.be.
De inhoud en aanbod van dit bericht zijn de verantwoordelijkheid van Rabobank.be.

Rabobank.be steunt
CurieuzeNeuzen om
onze tomaten van een
zonneslag te redden.

Beste lezer,

Terwijl u binnen enkele maanden in de tuin van de zomer geniet met een virgin mojito, heeft uw gazon misschien ook dorst. En tegen de tijd dat de steak op uw barbecue à point is, zijn de tomaten in uw moestuin al bien cuit. Het staat vast: de hitte- en droogterecords volgen elkaar op. Maar wat betekent dat voor uw tuin?

Als coöperatieve bank investeert Rabobank onder meer in slimme projecten en innovatieve ondernemingen binnen de landbouw- en voedingssector. Zo zoekt ze mee naar duurzame manieren om voedsel te produceren en bij de mensen te krijgen, met respect voor de planeet. De samenwerking tussen Rabobank.be en CurieuzeNeuzen start vanuit het geloof dat verschillende partners uit verschillende sectoren samen meer kunnen bereiken.

Hitte en droogte zijn bepalend voor de landbouw en de voedselvoorziening van vandaag en morgen. Wat is de invloed van de steeds langere periodes van droogte of hittegolven op de oogst van boeren? Of op de planten en het gazon in uw tuin? Samen met CurieuzeNeuzen in de Tuin, het grootste burgeronderzoek naar hitte en droogte in Vlaanderen ooit, gaat Rabobank.be op zoek naar antwoorden.

Antwoorden die bijdragen tot een leefbare samenleving en een duurzame toekomst, zodat u nog lang van een groene tuin kunt genieten.

Kiezen voor Rabobank.be, dat is sparen voor beter.fiere partner van

 


Het grootste burgeronderzoek
in Vlaanderen naar hitte en droogte ooit.


Deze informatie wordt u bezorgd via standaard.be partnermail en gebeurt in functie van uw registratie op standaard.be. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan de partner doorgegeven. De privacy politiek van standaard.be kan u hier raadplegen. Indien u geen gebruik wenst te maken van deze informatiedienst en in de toekomst geen Partnermails van standaard.be wilt ontvangen, klik hier.

Rabobank