Doorgaan naar hoofdcontent

Politie opent vuur op manifestanten tijdens staatsgreep in Myanmar, twee doden

HLN
Politie opent vuur op manifestanten tijdens staatsgreep in Myanmar, twee doden
In Myanmar heeft de politie zaterdag in Mandalay met scherp geschoten op manifestanten die betoogden tegen de militaire junta. Er vielen twee doden en een dertigtal gewonden, zo is te horen bij hulpverleners.
Lees verder

Levi (52) blikt terug op een quattro 20 jaar geleden: "Els wilde hardcore pornoseks naspelen met Jeroen en mij"
"Er werd een speldoos bovengehaald, met een rad dat aangaf welk standje of opdracht je moest doen. Twee dames terwijl de heren toekeken. Een dame met een heer. Twee dames met een heer. Twee heren met een dame. Jeroen en ik samen is zowat het enige dat we niet hebben gedaan." Levi is 29 wanneer zijn collega Bianca (toen 28) en haar man Jeroen (30) hem samen met collega Els (35) verrassen met een quattro met alles erop en erin - euh, eraan. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Levi.
Lees verder

LIVE. Zware valpartij bij start, vier koplopers strijden om winst in laatste manche van Ethias Cross
Vandaag staat in Sint-Niklaas de laatste manche van de Ethias Cross (en de voorlaatste veldrit van het seizoen) op het programma. Vechten topfavorieten Laurens Sweeck en Toon Aerts een duel uit in de Waaslandcross? Volg het hier LIVE!
Lees verder

Zo maak je 4 verschillende looks met de hit van de lente, de slipjurk
Dit voorjaar is de slipjurk met stip jouw beste aankoop. Zo multifunctioneel dat je haar met alles kunt combineren. Wij tonen je vier verschillende looks met dit veelzijdige kledingstuk, of het nu ijzig koud weer is, of juist lekker warm in de eerste (lente)zon.
Lees verder

Michael Woods ontbindt zijn duivels in tweede etappe Tour du Haut Var
De 34-jarige Canadees Michael Woods heeft de tweede etappe in deze Tour du Haut Var gewonnen. Op het steile slotmuurtje in Fayence was de renner van Israel Start-Up Nation de beste voor Bauke Mollema en Jhonatan Narvaéz. Woods is ook de nieuwe leider.
Lees verder

LIVE. Sakala niet fit genoeg om te starten bij KVO, Kvasina neemt zijn plek in
• Jupiler Pro League • Speeldag 28 • Kehrwegstadion • Aftrap: 16u15
Lees verder

Variant van vogelgriepvirus voor het eerst overgesprongen op mensen in Rusland
Een variant van het vogelgriepvirus heeft in Rusland voor het eerst ook mensen besmet. Rusland zegt dat het de Wereldgezondheidsorgasanitie (WHO) op de hoogte heeft gebracht van de "belangrijke ontdekking". Het H5N8-virus werd vastgesteld bij zeven mensen in een pluimveeverwerkend bedrijf in het zuiden van Rusland, waar in december vorig jaar al dieren werden getroffen door een uitbraak.
Lees verder

Betsema wint veldrit in Sint-Niklaas: "Spijtig dat er morgen al een streep onder het seizoen getrokken wordt"
Denise Betsema (Pauwels Sauzen-Bingoal) boekte in Sint-Niklaas haar zevende zege van het seizoen, nadat ze eerder al de oppergaai afschoot in Beringen, Bern, Antwerpen, Hulst, Middelkerke en Eeklo. De 28-jarige Nederlandse kon zowat halfcross een kloof slaan op haar dichtste concurrentes Annemarie Worst en Sanne Cant.
Lees verder

IN BEELD. Zo genieten jullie van de eerste lentezon
En of het eerste lentezonnetje deugd gedaan heeft. U genoot met volle teugen door te flaneren op de dijk, te shoppen in de winkelstraten of gewoon rustig op de bank een ijsje te eten. Hier en daar werd er al gepicknickt in korte mouwen en zelfs de Pokémon GO-hype leefde weer op. Covid-19 leek even heel ver weg. Een overzicht van al dat fraais in dertien foto's.
Lees verder

Europees kampioen Iserbyt triomfeert in laatste Ethias Cross van seizoen
Eli Iserbyt heeft in Sint-Niklaas de laatste manche van de Ethias Cross gewonnen. De West-Vlaming van Pauwels Sauzen-Bingoal rekende in de Waaslandcross af met Toon Aerts en Michael Vanthourenhout.
Lees verder

Ed Sheeran sliep vroeger op straat, vandaag heeft hij zijn eigen dorp: "Ik ben ver gekomen, maar ik heb er een gitzwarte prijs voor betaald"
Hij is zonder twijfelde de bekendste 'rossekop' ter wereld, maar toch was hij het voorbije jaar haast nergens te bespeuren. Ed Sheeran vierde deze week zijn 30ste verjaardag binnen de veilige muren van Sheeranville, zijn hoogstpersoonlijke 'fort' in Suffolk. Want hoewel hij als kind al droomde van een carrière als muzikant, valt de bekendheid hem blijkbaar tegen. Een overzicht van zijn blitzcarrière, die hoge toppen scheerde maar nu op een laag pitje staat. "Ik ben in alle valkuilen van de showbizz getrapt."
Lees verder

Van stiekeme liefde tot pijnlijk publieke teloorgang: Kim en Kanye door de jaren heen. "We waren nooit voorbestemd, schat, wij zijn gewoon gebeurd"
Kim Kardashian (40) heeft officieel de scheiding van haar man Kanye West (43) aangevraagd. Na zeven jaar gaat het koppel op een vriendschappelijke manier uit elkaar, melden Amerikaanse media. Kim zou een punt achter het huwelijk willen zetten omdat ze - na de fratsen van haar echtgenoot het afgelopen jaar - "niet meer weet wat ze nog zou kunnen doen om de boel te redden". Een pijnlijk publiek einde van een relatie die ooit begon uit onweerstaanbare aantrekkingskracht, maar door de jaren heen steeds meer gebukt ging onder corona, afstand en mentale problemen.
Lees verder

SHOWBITS. Lenty Frans deelt romantische foto met vriendin en Mandy Moore wacht ongeduldig op de geboorte
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

LIVE. Oostende neemt het initiatief aan de Kehrweg, kansen blijven voorlopig uit
• Jupiler Pro League • Speeldag 28 • Kehrwegstadion • Aftrap: 16u15
Lees verder

Vierhonderd horeca-werkgevers moeten premies terugvorderen van personeel
Ongeveer 400 horeca-uitbaters moeten premies terugvorderen van hun werknemers. Door een softwareprobleem bij een externe partner waarop de ondernemers een beroep deden, werden de premies dubbel uitbetaald. Dat meldt Gazet Van Antwerpen. Het Horecafonds, dat de uitbetalingen doet, bevestigt in een persbericht.
Lees verder

Duizenden betogers eisen ontslag van Armeense premier
Duizenden betogers zijn in Armenië op straat gekomen om het ontslag van eerste minister Nikol Pasjinian te eisen. Tijdens de manifestatie riep oud-premier Vazgen Manoekjan zijn aanhangers op om "klaar te zijn voor een opstand". "We moeten de macht bliksemsnel grijpen", zei de 75-jarige politicus volgens lokale media.
Lees verder

'Harry Potter'-ster Daniel Radcliffe schaamt zich voor vroegere acteerwerk
Hij werd razend bekend dankzij zijn hoofdrol in de 'Harry Potter'-filmreeks, maar acteur Daniel Radcliffe (31) kijkt vooral met gemengde gevoelens terug op zijn doorbraak. Dat vertelt hij in Empire Magazine.
Lees verder

Miljoenen Texanen getroffen door extreem winterweer: Biden roept noodtoestand uit
De Amerikaanse president Joe Biden heeft de noodtoestand afgekondigd voor de staat Texas. Zo komen er meer federale fondsen vrij voor miljoenen inwoners die getroffen zijn door het extreme winterweer.
Lees verder

LIVE. Eupen en KV Oostende geven elkaar geen duimbreed toe in kansarme wedstrijd
• Jupiler Pro League • Speeldag 28 • Kehrwegstadion • Aftrap: 16u15
Lees verder

Beeldhouwer van Charging Bull aan Wall Street overleden
De Siciliaanse beeldhouwer Arturo Di Modica, bekend van de Charging Bull die in het Financial District in New York staat, is in de nacht van vrijdag op zaterdag op 80-jarige leeftijd overleden. Dat melden de Italiaanse media.
Lees verder