Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. Liverpool krijgt Brighton, met Trossard in de basis, over de vloer

HLN
LIVE. Liverpool krijgt Brighton, met Trossard in de basis, over de vloer
• Premier League • Aftrap: 21u15 • Anfield • Trossard scoorde zondag nog tegen Tottenham
Lees verder

Drie Brusselse agenten onder aanhoudingsbevel voor verkrachting en voyeurisme
Drie agenten van de politie Brussel Hoofdstad/Elsene die gisteren waren opgepakt, zijn vandaag door de onderzoeksrechter in Luik onder aanhoudingsbevel geplaatst. Dat meldt het Luikse parket. De drie zijn in verdenking gesteld voor verkrachting en voyeurisme, en één van hen werd ook in verdenking gesteld voor aanranding van de eerbaarheid.
Lees verder

Club is moedig Olsa Brakel de baas met 6-1 en mag zich opmaken voor heruitgave bekerfinale tegen Antwerp
Club Brugge mag zich volgende week opmaken voor een heruitgave van de bekerfinale van vorig seizoen tegen Antwerp. De competitieleider won in de beker al bij al makkelijk van tweedenationaler Olsa Brakel met 6-1. Bekijk onder dit verslag alle doelpunten op Jan Breydel.
Lees verder

LIVE. Mukairu en Nmecha komen niet tot scoren bij eerste kansen Anderlecht
• Stade de Rocourt (21u15)
Lees verder

'Mass Effect' komt terug in 4K: dit is waarom de trilogie zo'n grote impact had op de gamewereld
Op 14 mei komt er een remaster van de drie Mass Effect-games op de markt, zodat je die trilogie van klassiekers in glorieuze 4K kunt spelen op consoles en pc. Waarom zou dat jou iets kunnen schelen, vraag je? We kunnen wel een paar redenen verzinnen.
Lees verder

Ponkey, het ezelpaardje met dwerggroei, plots overleden: "Een zwaar verlies"
Het bijzonder schattige veulentje met dwerggroei Ponkey is woensdagavond overleden in Essen. Een steeds groter wordend hart werd het shezeltje, een kruising tussen een ezel en een shetlander, fataal. Baasjes Mirten Mertens (19) uit Brasschaat en Noah Poos (18) uit Oud-Turnhout zijn ervan onder de voet. "Onverwacht, want met haar x-beentjes ging het de goede kant uit", reageert Mirten.
Lees verder

Belgische producten door onnodige importtarieven 132 miljoen euro te duur in buitenland
Ook in landen waarmee er vrijhandelsakkoorden zijn gesloten, betalen klanten van Belgische bedrijven regelmatig toch nog importtarieven op de goederen die ze kopen. Daardoor zijn die eigenlijk duurder dan ze zouden moeten zijn. "Een competitiviteitsverlies van 132 miljoen euro", zegt het Agentschap voor Buitenlandse Handel.
Lees verder

Angelina Jolie verkoopt peperduur cadeau van Brad Pitt
Angelina Jolie (45) verkoopt een bijzonder schilderij, dat gemaakt werd door de voormalige Britse premier Winston Churchill. Een opvallende zet, want de actrice zou het cadeau hebben gekregen van haar ex, Brad Pitt (57).
Lees verder

ASSISEN. Ex-bdsm-partner van helikopterbruid getuigt: "Voor de feiten zijn alle betrokkenen verantwoordelijk. Kristel en Björn. Maar ook Andy"
Hoe hij Kristel Appelt had leren kennen, wilde voorzitter Veerle Aelbrecht weten van getuige Wim S. (52). "Een gemeenschappelijke interesse", antwoordde de man droogjes. Het ging om bdsm. Mochten er nog niet-ingewijden zijn, die vier letters staan voor 'Bondage and Discipline, Dominance and Submission, Sadism and Masochism'. In de nadagen van haar relatie met de vader van haar drie kinderen en medebeschuldigde Björn De Candt, ontdekte Appelt inderdaad de wondere wereld van het zweepje en de tepelklem. En S. was haar ervaren gids. "We hadden geen relatie, enkel seks."
Lees verder

Zulte Waregem verslikt zich in eerstenationaler Olympic Charleroi en is uitgeschakeld
Zulte Waregem heeft zich laten verrassen op La Neuville. Tegen Olympic Charleroi kwam een nerveus Essevee niet tot scoren. Dat lukte de thuisploeg wel. Het bleef 1-0. Einde van het bekeravontuur van Zulte Waregem.
Lees verder

REACTIES. Clement: "Van den Keybus kan nóg beter" - coach Olsa Brakel: "We kunnen onszelf niets verwijten"
Geen mirakel voor Olsa Brakel, Club Brugge was in het eigen Jan Breydel met 6-1 méér dan een maatje te groot voor de tweedenationaler. Club-coach Philippe Clement sprak van een geslaagde avond. "Dit was een duidelijke uitslag."
Lees verder

LIVE. Anderlecht gaat met verdiende voorsprong rusten na resem kansen
• Stade de Rocourt (21u15)
Lees verder

VERSLAGEN. Standard wint leuke derby op slecht veld - Oostende en Cercle schakelen eersteklassers uit - Ook STVV, KV Mechelen en Charleroi stoten door
Antwerp, Kortrijk en Union stelden gisteren hun plekje in de 1/8e finales van de Croky Cup al veilig. Ook vandaag staan er weer heel wat wedstrijden op de planning. Worden er naast Moeskroen nog 1A-teams verrast? Hieronder vindt u de verslagen van de wedstrijden die vanavond worden afgewerkt. De wedstrijd van Anderlecht kan u hier op de voet volgen. Voor de andere wedstrijden kunt u afstemmen op onze MULTILIVE.
Lees verder

HERBELEEF. Vlotte zeges van AA Gent en Standard, drie eersteklassers mochten vandaag koffers pakken in Croky Cup
Naast Moeskroen gisteren nemen we in de Croky Cup afscheid van drie andere eersteklassers. OHL verloor van Cercle Brugge, Waasland-Beveren beet in het zand tegen KV Oostende maar veel verrassender: Zulte Waregem werd uitgeschakeld door eerstenationaler Olympic Charleroi. AA gent, Club Brugge, KV Mechelen, Charleroi, Standard en STVV klaarden de klus wel. Herbeleef een avondje bekervoetbal in onze liveblog.
Lees verder

Onze Club-watcher feliciteert Club-voorzitter Verhaeghe en heeft een eervolle vermelding voor Brakel: "Ze gaven zich volledig, je zou voor minder"
Game. Set. Match. Hoe kranig Olsa Brakel zich ook weerde. Een hattrick van Badji en een veelbelovend debuut van Chong vormde het bewijs van hoe groot de weelde bij dit Club Brugge wel is. Laat die clash met Royal Antwerp FC maar komen.
Lees verder

Chrissy Teigen moet onder het mes: "Ik word morgen geopereerd aan endometriose"
Er stond Chrissy Teigen (35) rond deze periode een van de mooiste cadeau's ooit te wachten. Ze zou bevallen van haar derde kindje, maar dat werd doodgeboren. Door een ziekte, waaraan ze later deze week geopereerd wordt, heeft het model echter nog steeds het gevoel zwanger te zijn. Chrissy lijdt namelijk aan endometriose: weefsel dat op baarmoederslijmvlies lijkt, maar zich buiten de baarmoeder bevindt, op bijvoorbeeld de eierstokken en eileiders.
Lees verder

Social media manager Britney Spears ontkracht samenzweringstheorieën: "Ze probeert gewoon plezier te maken op Instagram"
De Instagram-pagina van Britney Spears (39) is al langer onderwerp van gesprek. Fans maken zich zorgen dat de zangeres via de foto's en filmpjes die ze online post, eigenlijk om hulp roept. Maar daar is volgens social media manager Cassie Petrey, die voor Spears werkt, niets van aan.
Lees verder

Canada geeft ultrarechtse militie Proud Boys stempel van terreurgroep
Als eerste land ter wereld heeft Canada de extreemrechtse Proud Boys ALS terreurorganisatie bestempeld. De neofascistische bewapende beweging was betrokken bij de dodelijke bestorming van het Amerikaanse parlementsgebouw Capitool begin januari.
Lees verder

LIVE. Zwak Liverpool moet achtervolgen tegen Brighton en Trossard, kan invaller Origi tij keren?
• Premier League • Aftrap: 21u15 • Anfield • Trossard scoorde zondag nog tegen Tottenham
Lees verder

LIVE. Ashimeru valt in en maakt debuut voor Anderlecht
• Stade de Rocourt (21u15)
Lees verder