Doorgaan naar hoofdcontent

Liam Gallagher lijkt reünie Oasis te bevestigen: “Het gaat gebeuren”

HLN
Liam Gallagher lijkt reünie Oasis te bevestigen: "Het gaat gebeuren"
Twitter staat in rep en roer nadat voormalig Oasis-frontman Liam Gallagher lijkt te bevestigen dat er een reünie van de band komt. Toen een jonge fan op Twitter smeekte om een terugkeer van de muziekgroep, was de 48-jarige zanger duidelijk: "Het gaat gebeuren." Maar of de comeback er ook echt komt, hangt natuurlijk af van broer Noel (53). Die heeft namelijk nog niet gereageerd op het nieuws.
Lees verder

LIVE. Wat een debuut: Vlap scoort én geeft assist op veld van Bayern München
Michel Vlap speelt vanavond met Arminia Bielefeld op bezoek bij Bayern München. De Nederlandse huurling deed al na minder dan een kwartier van zich spreken door te scoren in de Allianz Arena. Houden Vlap en co stand tegen de Duitse recordkampioen? Volg de wedstrijd hieronder LIVE.
Lees verder

LIVE. Gent en Moeskroen rusten bij 1-0 na goal Yaremchuk en daar mogen vooral de bezoekers blij mee zijn
• Aftrap: 20u45 • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Kevin van Damme • Gent kon al drie competitiematchen op rij niet winnen
Lees verder

Nederlandse verdachte biedt gestolen Van Gogh aan in ruil voor strafvermindering
Een man die verdacht wordt in een grote drugszaak, heeft tevergeefs met de Nederlandse politie onderhandeld over de teruggave van een schilderij van Vincent van Gogh in ruil voor strafvermindering. Dat melden de Nederlandse media De Telegraaf en RTL maandag.
Lees verder

Doelpunt én assist Vlap leveren Bielefeld puntje op bij Bayern München na spektakelwedstrijd
Michel Vlap heeft indruk gemaakt bij z'n debuut voor Arminia Bielefeld. De Nederlandse Anderlecht-huurling was meteen goed voor een doelpunt en een assist - en dat op het veld van Bayern München, jawel. Na een spektakelwedstrijd kaapten Vlap en co uiteindelijk een punt weg in de Allianz Arena.
Lees verder

Chrissy Teigen deelt foto van gezwollen lippen: "Ik ben net een opblaaspop"
Verbazing alom op het Instagram-profiel van Chrissy Teigen (35). De vrouw van John Legend (42) deelde afgelopen weekend een foto waarop te zien was hoe haar lippen enorm gezwollen waren. Teigen had net in de schil van een "vreemde" sinaasappel gebeten toen plots haar lippen dik werden. Eén ding stelde ze meteen duidelijk: "Dit zijn geen mislukte fillers."
Lees verder

Een ruige 'Zeven Anjers' en een intieme versie van 'Laat De Zon In Je Hart': zo klonken de hits van Willy Sommers in eerste 'Liefde voor Muziek'
Covers brengen van één van de muziekiconen van ons land, terwijl hij recht voor je neus zit: een mens zou voor minder stress krijgen. Toch wisten de kandidaten van 'Liefde voor Muziek' de immer charmante Willy Sommers (68) positief te verrassen met hun eigen versies van z'n grootste hits en enkele minder bekende nummers. Vooral Absynthe Minded-zanger Bert Ostyn (40) viel in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op met een heel originele versie van 'Zeven Anjers, Zeven Rozen'.
Lees verder

LIVE. AA Gent stapelt missers op en ontsnapt zelfs aan de gelijkmaker wanneer Tabekou op Bolat besluit!
• Aftrap: 20u45 • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Kevin van Damme • Gent kon al drie competitiematchen op rij niet winnen
Lees verder

Schoondochter Trump zou overwegen om gooi te doen naar zitje in Senaat
Er is hernieuwde speculatie over de mogelijkheid dat de schoondochter van voormalig president Donald Trump een gooi zou doen naar een zitje in de Amerikaanse Senaat. Lara Trump (38) zou een van de twee zetels van North Carolina in de wacht willen slepen.
Lees verder

Yaremchuk loodst AA Gent met drie goals en assist voorbij Moeskroen
AA Gent heeft na drie competitiewedstrijden zonder zege eindelijk nog eens mogen proeven van de overwinning. Tegen Moeskroen misten de Buffalo's een pak kansen, maar uiteindelijk zorgden Roman Yaremchuk (3x) en Tarik Tissoudali toch nog voor een vlotte 4-0-winst.
Lees verder

Raketten afgeschoten op Iraakse luchtmachtbasis met buitenlandse troepen: één Amerikaan overleden, zes gewonden
In de buurt van de luchthaven van Erbil, in het noorden van Irak, zijn vandaag minstens drie raketten neergekomen. Een van de projectielen kwam terecht aan een militair complex waar soldaten van de internationale coalitie onder leiding van de VS gelegerd zijn. Een Amerikaanse burgermedewerker kwam bij de aanval om het leven. Vijf andere burgermedewerkers en een Amerikaanse militair raakten gewond, meldde een woordvoerder van de coalitie.
Lees verder

Raketten afgeschoten op Iraakse luchtmachtbasis met buitenlandse troepen
In de buurt van de luchthaven van Erbil, in het noorden van Irak, zijn vandaag minstens drie raketten neergekomen. Een van de projectielen kwam terecht aan een militair complex waar soldaten van de internationale coalitie onder leiding van de VS gelegerd zijn. Dat hebben twee bronnen bij de veiligheidsdiensten meegedeeld.
Lees verder

Marchant knap 15de in combiné op WK ski: "Ik heb mijn slalomkaart uitgespeeld"
Komende zondag wil Armand Marchant zijn slag slaan op zijn favoriete slalomdiscipline op het WK. In de combiné vandaag - een Super-G gevolgd door slalom - pronkte Marchant al met een 15de plek met een sterke chrono op de slalom: "Dat geeft veel vertrouwen voor zondag."
Lees verder

RECENSIE. 'Fair Trade': "Bij momenten totaal 'over the top', maar wel in één ruk uitgekeken"
Onze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag fileert Jules Hanot: 'Fair Trade' op VTM, de veelbesproken nieuwe fictiereeks met Kevin Janssens en Ella-June Henrard in de hoofdrollen. Al is Peter Van den Begin de absolute ster, vindt onze recensent. "De gewetenloze 'Pater' die wel de reïncarnatie lijkt van de iconische schurk Ray Van Mechelen uit het briljante 'Matroesjka's."
Lees verder

"Israël blokkeert overdracht coronavaccins aan Gazastrook"
Israël heeft vandaag verhinderd dat honderden coronavaccins van de Palestijnse Autoriteit voorlopig binnen geraken in de Gazastrook. Dat verklaarde een minister van de Palestijnse Autoriteit vanavond.
Lees verder

Melania Trump laat zich horen op Twitter voor Valentijn, zonder ook maar enige verwijzing naar echtgenoot
Voormalig first lady Melania Trump heeft zich nog eens laten horen op Twitter, deze keer naar aanleiding van Valentijn. Opvallend: noch op de foto's, noch in de begeleidende tekst werd er verwezen naar haar echtgenoot Donald Trump. En dat ging niet onopgemerkt voorbij.
Lees verder

Vreugde en berouw bij 'Big Brother': een nieuwe huismeester en Jerrel probeert z'n leven te beteren
Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij 'Big Brother'. Dankzij een spelletje heeft de bende met Zoey een nieuwe huismeester. Al voerden ook vandaag Michel en Jerrel de boventoon...
Lees verder

Pelosi kondigt onderzoekscommissie aan na bestorming Capitool
Nancy Pelosi, de voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, heeft bijna zes weken na de bestorming van het Capitool de oprichting van een onafhankelijke onderzoekscommissie aangekondigd. Die moet de achtergrond en de gevolgen van de "binnenlandse terreuraanval" onder de loep nemen en de handelswijze onderzoeken van de betrokken veiligheidsdiensten.
Lees verder

LIVE (21u). Steelt Messi ook tegen Neymarloos PSG de show?
• 1/8 finale • Camp Nou • PSG mist de geblesseerde Neymar • Eerste ontmoeting tussen beide teams sinds befaamde 'Remontada'
Lees verder

LIVE (21u). Leipzig 'ontvangt' Liverpool in Boedapest
• 1/8 finale • Puskas Arena • Wedstrijd wordt door reisregels in Boedapest en niét in Duitsland gespeeld • Liverpool verloor z'n laatste drie matchen
Lees verder