Doorgaan naar hoofdcontent

Lamkel Zé reageert voor het eerst na relletjes en heeft opvallende boodschap voor Antwerp-fans

HLN
Lamkel Zé reageert voor het eerst na relletjes en heeft opvallende boodschap voor Antwerp-fans
'The gift that keeps on giving'. Didier Lamkel Zé heeft nog maar eens z'n belang onderstreept bij Antwerp. De Kameroener scoorde in de stadsderby tegen Beerschot de openingstreffer, en vierde dat uiteraard op excentrieke wijze. Eerst nam hij nonchalant plaats in de tribunes, daarna toonde hij nog een opschrift op z'n shirt: "Darling". Na de wedstrijd pronkte hij op Instagram met een opvallende boodschap richting de fans: "Ik excuseer me aan alle supporters van RAFC."
Lees verder

Studente stapt naar politie na avondje uit: Reuzegomschacht moet voorkomen in zedenzaak
Een 22-jarige KUL-rechtenstudent uit Hove moet zich dinsdag voor de rechter verantwoorden voor zedenfeiten. De twintiger was een van de schachten van de elitaire studentenclub Reuzegom, die zijn vriend Sanda Dia naast zich zag sterven, goed twee jaar geleden tijdens een uit de hand gelopen ontgroeningsritueel in Vorselaar.
Lees verder

Tim Wellens pakt eindzege in Ster van Bessèges, Filippo Ganna wint ook tijdrit
Tim Wellens heeft zich verzekerd van eindwinst in de Ster van Bessèges. In de afsluitende tijdrit kwam zijn riante voorsprong niet meer in het gedrang. Wellens eindigde zelfs sterk vierde over de 10,7 kilometer, op 29 seconden van winnaar en wereldkampioen tijdrijden Filippo Ganna.
Lees verder

Moose Bar XXL keert in september al terug naar Sportpaleis: "99% zeker dat het kan doorgaan"
Op zaterdag 25 september wordt het Antwerpse Sportpaleis opnieuw omgetoverd tot "de grootste skihut van het land" tijdens een nieuwe editie van Moose Bar XXL. Als de coronacrisis geen roet in het eten gooit tenminste. Want zullen we eind september al weer zorgeloos kunnen feesten? "We hebben ons goed laten informeren en zijn 99% zeker dat alles kan doorgaan", zegt organisator Yves Smolders.
Lees verder

Gletsjer breekt af in India: minstens negen doden, nog tientallen mensen vermist
Na de breuk van een gletsjer in het noorden van India en de daaropvolgende overstromingen zijn al negen lichamen geborgen. Dat meldt de politie. Mogelijk zijn 100 tot 150 mensen vermist.
Lees verder

Pover schouwspel levert geen winnaar op: Tielemans en Dendoncker verdelen de punten
Op papier een aantrekkelijke affiche, in de praktijk een pak minder. Leicester City is er op bezoek bij Wolverhampton niet in geslaagd te scoren. Ook de thuisploeg deed dat niet, en dus bleef het 0-0 na een slappe pot voetbal.
Lees verder

Sexy hideways: 12 plekken om romantisch te logeren in eigen land
Omdat elk liefdesverhaal speciaal is, tippen we je twaalf bijzondere adressen om je relatie te vieren. Een glazen tiny house aan een idyllische vijver, een stadspaleis op sterrenniveau met wellness, een romantische boomhut met hottub: take your pick. Want unieke liefdes vier je op unieke plekken.
Lees verder

LIVE (18u15). Hoezo, sneeuw? Genkse grasmat ligt er piekfijn bij voor topper tegen Anderlecht
• Speeldag 24
Lees verder

LIVE. Zulte Waregem op zoek naar gelijkmaker, Bruno en Dompé missen de kansen
• Speeldag 24
Lees verder

LIVE. Fall mist meteen na rust dé kans op 2-0!
• Speeldag 24
Lees verder

Ocean Viking mag meer dan 420 bootmigranten naar Sicilië brengen
Het reddingsschip Ocean Viking mag van de Italiaanse autoriteiten 422 geredde bootmigranten naar het eiland Sicilië in de Middellandse Zee brengen. Dat heeft de huurder van het schip, de ngo SOS Méditerranée, gemeld.
Lees verder

In Nederland heeft het pas écht gesneeuwd: sneeuwstorm Darcy zorgt lokaal voor tapijt van 30 centimeter
In Vlaanderen ligt op veel plaatsen een mooi laagje sneeuw, maar ondertussen kent Nederland de eerste sneeuwstorm in tien jaar. Enkele dorpen in het oosten zijn gedeeltelijk ingesneeuwd geraakt. Onder meer in Homoet (Gelderland) moeten er graafmachines aan te pas komen om auto's uit te graven. Lokaal is de sneeuwlaag aangegroeid tot 30 centimeter.
Lees verder

Football Talk. Januzaj helpt Real Sociedad met assist aan ruime zege - Vlap ziet debuutmatch bij Bielefeld afgelast
Real Sociedad heeft zondag met 4-1 gewonnen van Cadiz op de 22e speeldag in La Liga. Adnan Januzaj, 63 minuten op het veld, was goed voor een assist. De bezoekers speelden een helft met een man minder na een rode kaart voor Marcos Mauro. Vanaf de strafschopstip opende Mikel Oyarzabal de score in de 26e minuut. Negen minuten later verdubbelde de winger de voorsprong.
Lees verder

LIVE. Liverpool met de rug tegen de muur in topper tegen Manchester City
• Reds 7 punten achter op Man City, dat ook nog match te goed heeft • Nog steeds geen De Bruyne (hamstrings) • Liverpool scoorde niet in laatste drie thuisduels • Klopp en Guardiola ruzieën om gedwongen coronapauze die Man City 'genoot'
Lees verder

Ibrahimovic maakt 500ste clubgoal en beent Lukaku bij in topschutterstand
Een nieuwe mijlpaal voor Zlatan: op de 21ste speeldag van de Serie A schoot de spits van AC Milan tegen Crotone zijn 500ste goal in clubverband tegen de touwen. Alexis Saelemaekers verging het minder goed: hij werd bij de rust vervangen.
Lees verder

Volgende week tot -15 graden: daklozen kunnen in hotelkamers terecht in Gent en Brussel
Volgende week wordt het duivels koud. Het KMI houdt zelfs rekening met een uitschieter van -15 graden. Steden nemen daarom hun voorzorgen om daklozen zo goed mogelijk op te vangen. In Gent en Brussel kunnen ze eventueel terecht in een hotelkamer, Antwerpen stelt voldoende opvangcentra ter beschikking.
Lees verder

Gert Verhulst blij met nieuwe relatie van zoon Viktor: "Het begon toch lang te duren"
Gert Verhulst (53) heeft in een interview met het Nederlandse Shownieuws bevestigd dat z'n zoon Viktor een nieuwe vriendin heeft. "We zijn er heel tevreden mee", lacht hij.
Lees verder

Bruno schenkt Zulte Waregem in extremis een oververdiend punt op Charleroi
Tot in de toegevoegde tijd heeft Zulte Waregem moeten jagen om de 1-0 in de openingsminuut op te halen. Na veel aandringen scoorde Bruno — die van Essevee — de verdiende gelijkmaker. Het had zelfs meer mogen zijn.
Lees verder

LIVE. Manchester City komt twee keer goed weg, wie scoort eerst in topper?
• Reds 7 punten achter op Man City, dat ook nog match te goed heeft • Nog steeds geen De Bruyne (hamstrings) • Liverpool scoorde niet in laatste drie thuisduels • Klopp en Guardiola ruzieën om gedwongen coronapauze die Man City 'genoot'
Lees verder

Komiek Luc Caals werd als kind gepest om zijn gewicht: "Ik leerde humor gebruiken als verdedigingsmiddel"
Komiek Luc Caals (68) bekijkt alles graag van de positieve kant. Ook een "kutjaar" als 2020 probeert hij met een gezonde dosis humor te relativeren. "Dat jaar zal nog een hele tijd in ons geheugen gegrift staan. En dat is goed hé, zo hebben we altijd wel iets om over te babbelen. 'Weet je nog? Dat coronajaar?' Zo gaan gesprekken dan beginnen. (glimlacht)". Al was 2020 ook een jaar waarin Caals stilstond bij en vooral terugblikte op zijn rijkgevulde carrière en de definitie van 'het opperste geluk'.
Lees verder