Doorgaan naar hoofdcontent

Influencer Luna Stevens (24) start eigen lingerielabel: “146.000 volgers dankzij foto’s in lingerie en bikini, du...

HLN
Influencer Luna Stevens (24) start eigen lingerielabel: "146.000 volgers dankzij foto's in lingerie en bikini, dus waarom zou ik dat niet uitspelen?"
Ze is amper 24, model en heeft liefst 146.000 volgers op Instagram. De Leuvense Luna Stevens is als influencer gekend tot ver buiten onze stadsgrenzen. En ook voor haar was de coronacrisis een trigger om werk te maken van die lang gekoesterde ondernemersdroom. Sinds kort heeft ze haar eigen lingerielabel 'Moon by Luna', en die verkoop gaat ongemeen hard.
Lees verder

Lieven Annemans opnieuw onder vuur nadat hij filmpjes deelt die vaccins in twijfel trekken
Gezondheidseconoom Lieven Annemans (UGent) ligt opnieuw onder vuur. Dit keer omdat hij via Facebook filmpjes heeft gedeeld, die tegen vaccins en maatregelen pleiten.
Lees verder

Zo koud verliep het afscheid tussen prins Harry en de Queen: "Jij werkt voor de monarchie, niet omgekeerd"
Ondanks het feit dat prins Harry (36) en Meghan Markle (39) definitief hebben gebroken met het Britse koninklijk huis, blijven ze "dienstbaar" aan het Verenigd Koninkrijk en alle inwoners. Dat zegt een woordvoerder van het koppel aan de Britse media. Maar of er daar op hun 'diensten' nog gewacht wordt, is nog maar de vraag. Volgens zowat alle voorname koninklijke correspondenten is het dan ook duidelijk: het afscheid tussen beide kampen verliep alles behalve hartelijk.
Lees verder

Monsterdunk in NBA, Clippers pakken scalp van Utah
De Los Angeles Clippers hebben in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie (NBA) de kraker van de Western Conference tegen leider Utah gewonnen. De Clippers haalden het met 116-112. Daarnaast pakte Anthony Edwards (Minnesota Timberwolves) uit met een monsterdunk tegen de Toronto Raptors.
Lees verder

Carole Bam, Mama Cheetah van de 4x400m aflossingsploeg: "Als vrouw, en zeker als zwarte vrouw, moet ik mezelf elke dag weer bewijzen"
Vrouwen die een nationaal team trainen: ze zijn in België op één hand te tellen. Carole Bam (42) – de Mama Cheetah van de 4x400m aflossingsploeg - is er eentje van. "Als vrouw, en zeker als zwarte vrouw, moet ik mezelf elke dag weer bewijzen."
Lees verder

Frankrijk beperkt festivals tot 5.000 zittende bezoekers, Vlaamse organisatoren houden hun hart vast: "Dit is een streep door de rekening"
Er mogen in Frankrijk deze zomer evenementen plaatsvinden. Alleen mogen er maar 5.000 bezoekers langskomen en die moeten zitten. Organisatoren in België houden hun hart vast. "Veel artiesten plannen een tour doorheen Europa en Frankrijk is een belangrijk speler."
Lees verder

Bab Buelens en Vincent Banić geven hun eerste dubbelgesprek ooit: "We hielden onze relatie lang geheim omdat het ook voor ons zoeken was"
Klassiek, maar met een vleugje vintage: zo zal er getrouwd worden en liefst nog dit jaar. Bab Buelens (26) en Vincent Banić (32) hebben twee keer lang gezwegen: eerst hielden ze hun relatie geheim, nadien hun verloving, maar nu valt er niets meer te verbergen – zelfs hun wildste dromen niet. Dit is hun eerste interview samen. "Onze ouders zijn euforisch dat we eindelijk ons geluk tonen."
Lees verder

LIVE. Osaka versus Brady: wie wint vrouwenfinale Australian Open?
Naomi Osaka (WTA 3) en Jennifer Brady (WTA 24) staan tegenover elkaar in de vrouwenfinale van de Australian Open. Pakt de Japanse haar tweede titel in Melbourne? Of grijpt de Amerikaanse haar eerste grandslamzege? Volg het hier LIVE!
Lees verder

Volgende week in 'Lisa': er speelt iets tussen Pilar en Jelle, en waarom wil Zoë niet dat haar ouders langskomen?
De verhaallijnen waarin Lisa een hoofdrol speelt, blijven zich volgende week opstapelen in de telenonvelle. Bovendien is het rond Jonas de volgende dagen even wat rustiger. Geen erg, want genoeg ellende voor Lisa. Niet in het minst in verband met het Brouwhuis.
Lees verder

LIVE. Wie kroont zich tot winnares van Australian Open?
Naomi Osaka (WTA 3) en Jennifer Brady (WTA 24) staan tegenover elkaar in de vrouwenfinale van de Australian Open. Pakt de Japanse haar tweede titel in Melbourne? Of grijpt de Amerikaanse haar eerste grandslamzege? Volg het hier LIVE!
Lees verder

Kürt Rogiers viert 25 jaar bij VTM en krijgt verrassing van formaat
Kürt Rogiers (49), vaste waarde bij VTM, is dit weekend 25 jaar onafgebroken in dienst bij de zender. Hij debuteerde op 20 februari 1996 als Jos Sneyers in 'Wittekerke' en kwam nadien in tal van producties aan bod, gaande van onder meer playboy in 'Costa!', advocaat in 'De Wet volgens Milo', dokter in 'Spoed', koele kikker in 'Sara', gehaaide manager in 'Spitsbroers' tot CEO Lars De Wulf in 'Familie'.
Lees verder

Nu ze prins Harry en Meghan Markle heeft gestrikt: dit waren de strafste interviews op de sofa van Oprah Winfrey
De 67-jarige Oprah Winfrey heeft een opmerkelijke primeur beet. De Amerikaanse talkshowhost heeft prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) gestrikt voor hun eerste grote televisie-interview sinds ze een stap terug hebben gezet binnen het Britse koningshuis. Al is het niet de eerste keer dat ze de media haalt met haar spraakmakende interviews. Denk maar aan de dopingbekentenis van Lance Armstrong of de gekke bokkesprongen van de uitgelaten Tom Cruise. Een overzicht!
Lees verder

IN KAART. Vanaf wanneer zet uw vaccinatiecentrum de eerste prikjes?
Maandag opende in Beringen het eerste vaccinatiecentrum van Vlaanderen: het startschot voor de vaccinatie van zorgkundigen uit de eerste lijn, zoals huisartsen. Gisteren openden een twintigtal centra hun deuren om de eerste prikken te geven, vandaag begint een volgende groep eraan. Wanneer opent uw vaccinatiecentrum? En hoeveel inentingen worden er de eerste drie weken gezet? Dat ontdekt u op onderstaande kaart en tabel. Ter herinnering: vanaf maart begint het grote werk, met de 65-plussers die dan aan de beurt zijn. Daarna is het aan de hele bevolking.
Lees verder

België houdt vast aan twee doses voor betere bescherming tegen varianten
De Hoge Gezondheidsraad (HGR) en de Taskforce Vaccinatie houden vast aan twee doses van het coronavaccin voor een betere bescherming tegen de varianten. Dat meldt de Taskforce naar aanleiding van het advies vorige week van de Franse gezondheidsautoriteiten om aan de mensen die al een Covid-19 infectie doormaakten, slechts één dosis te geven. Frankrijk was daarmee het eerste land dat dergelijke aanbeveling formuleerde.
Lees verder

Navalny in beroep iets minder zwaar gestraft
Alexey Navalny krijgt in beroep anderhalve maand minder gevangenisstraf opgelegd. De Russische oppositieleider was eerst veroordeeld tot 3,5 jaar strafkamp. De rechter trekt daar nu zes weken af, de periode die Navalny al doorbracht onder huisarrest.
Lees verder

Bezoek een fotofestival en 6 andere tips om het meeste te halen uit het eerste lenteweekend van het jaar
De weersvoorspelling gezien? Dit weekend gaan de temperaturen richting 20 (!) graden. Het ideale weer om van een glaasje rosé te nippen in het zonnetje. Mag het wat meer zijn? Dan zetten we zeven inspirerende tips op een rijtje, voor luieriken die in de zetel willen hangen en mensen die cultuur willen opsnuiven. Voor iedereen wat wils.
Lees verder

"21 jihadisten gedood bij Russische luchtaanvallen"
Bij meerdere bombardementen van de Russische luchtmacht zijn in het noorden van Syrië minstens 21 jihadisten van terreurgroep Islamitische Staat (IS) gedood. Dat zegt het Syrische observatorium voor de mensenrechten.
Lees verder

"Hij is zó sterk. Hij kan een bos verplaatsen als het moet": meningenstrijd over Lukaku en Zlatan tussen legendes van het Milanese voetbal
Milaan maakt zich op voor de stadsderby van morgen. De Derby della Madonnina is meer dan anders Zlatan Ibrahimovic versus Romelu Lukaku. Ex-spelers, trainers en legendes van Inter en AC Milan geven hun mening over beide prijsschutters. "Romelu is voor mij op dit moment de beste nummer 9 ter wereld..."
Lees verder

Wat zijn de lekkerste én slechtste barbecuesauzen? Sterrenchef Luc Bellings proeft en oordeelt
De lente is dit weekend en volgende week al een beetje in het land, hoog tijd dus om de barbecue aan te steken! Sterrenchef Luc Bellings proeft verschillende sauzen uit de supermarkt, want welke smaken nu écht het lekkerst? "Een saus die voldoende gekruid en zelfs wat pittig is volstaat. Terwijl heel wat fabrikanten blijkbaar - foutief - menen dat een BBQ-saus nóg doorrookter moet smaken dan het vlees zelf."
Lees verder

Hoe omgaan met een ongeleid projectiel als Lamkel Zé? "Impact van verspreiders vaak groter op de groep dan 'enfant terrible' zelf"
Alle hoop op Lamkel Zé. Hij moet Antwerp volgende week voorbij Rangers trappen. En zeggen dat hij een maand geleden nog in de B-kern zat. Straf staaltje people management van Frank Vercauteren? Professor Gert Vande Broek doet onderzoek naar coachleiderschap en groepsdynamiek en geeft ons, los van 'het geval-Lamkel Zé', een spoedcursus 'Hoe omgaan met een enfant terrible in de kleedkamer.'
Lees verder