Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 2 februari 2021

Gemeente Mol: Zuiderring tussen Molderdijk en Toemaathoek afgesloten door ongeval

Zuiderring tussen Molderdijk en Toemaathoek afgesloten door ongeval
Op maandag 1 februari vond er iets na 12 uur een ongeval plaats op de Zuiderring richting Lommel, tussen Molderdijk en Gompel/Toemaathoek. De Zuiderring is in deze rijrichting volledig afgesloten ter hoogte van het ongeval. Dit leidt ook tot extra drukte in het Centrum. De omleiding naar Lommel verloopt via N18 tot aan de Kerkstraat, vervolgens neem je de N136 tot aan de Zuiderring.
 
Lees verder

Geen glasbak ontvangen of vragen over glasophaling? Contacteer IOK Afvalbeheer

De blauwe glasbakken zijn de voorbije dagen verdeeld in onze gemeente en de eerste ophaling is achter de rug. Heb jij toch geen glasbak gehad? Of heb je vragen over de ophaling? Neem dan contact op met IOK Afvalbeheer op het nummer 014 56 27 75 of het e-mailadres afvalbeheer@iok.be.

Lees verder

Gemeentebestuur informeert verenigingen over regels buitenschoolse activiteiten

Op maandag 1 februari informeerde het gemeentebestuur alle Molse verenigingen over de actuele maatregelen voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten voor kinderen en jongeren. Met de mailing geven we een overzicht van de belangrijkste regels die een impact hebben op hun werking.

Lees verder

Aangepaste activiteiten Vita Den Uyt krokusvakantie: carnavaldisco geannuleerd

Vita Den Uyt past het activiteitenaanbod voor kinderen tot en met 12 jaar tijdens de krokusvakantie aan. De carnavaldisco op zaterdag 13 en 20 februari gaat niet door. Voor de turbozwemlessen, het zeemeerminzwemmen en de survivalswim kan je enkel inschrijven als de gekozen activiteit de enige hobby is voor die week. De aanpassingen komen er na de bekendmaking van de nieuwe regels rond buitenschoolse activiteiten. Inschrijven blijft verplicht en doe je via www.vita-denuyt.be/activiteitenkalender. Ook alle geldende coronamaatregelen vind je terug op de website.

Lees verder