Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 15 februari 2021

Gemeente Mol: Volg de gemeenteraad van maandag 22 februari live via YouTube

Volg de gemeenteraad van maandag 22 februari live via YouTube

Op maandag 22 februari, om 20 uur kan je de gemeenteraad live volgen op YouTube via deze link. De gemeenteraadsleden vergaderen veilig van thuis uit via Zoom. Via een livestream op YouTube zenden we de gemeenteraad uit zodat iedereen deze publieke vergadering ook tijdens de coronacrisis kan volgen. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 8 - 12 februari

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

Kras en win heel de maand februari tijdens Pop Up Europa

In februari krijg je op verschillende diensten gratis een Europees kraslot. Op elk kraslot staat een vraag over Europa. Duid het juiste antwoord aan en steek het ingevulde kraslot in de Pop Up Europa brievenbus. Benieuwd welke prijzen je kan winnen? Bekijk onderstaande lijst. Een onschuldige hand trekt op het einde van deze maand de winnende krasloten. Krassen is winnen!

Lees verder

MooiMol sport! Blijf bewegen met onze gratis online sportlessen

Wie onze wekelijkse sportlessen in sporthal Den Uyt mist, bieden we vanaf maandag 15 februari een gratis alternatief met online lessen voor volwassenen. Dit online aanbod vervangt de populaire wekelijkse groepslessen die onze dienst jeugd en sport buiten coronatijden organiseert. Fatburning, poweryoga en aerobic prijken op het programma. Je vindt de lessen via www.gemeentemol.be/mooimolsport. Je bepaalt zelf wanneer je aan het sporten gaat en kan de lessen zo vaak je wil bekijken. MooiMol sport! vormt hiermee het perfecte alternatief om te blijven bewegen.

Lees verder