Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 4 februari 2021

Gemeente Mol: Opleiding vrijwilligers niet-medische taken vaccinatiecentrum gestart

Opleiding vrijwilligers niet-medische taken vaccinatiecentrum gestart

Donderdag 4 februari zijn we gestart met de opleiding van onze vrijwilligers voor niet-medische taken in het vaccinatiecentrum. De opleidingen verlopen coronaveilig in kleine groepjes. Nadat 686 vrijwilligers zich kandidaat stelden voor niet-medische taken in het vaccinatiecentrum, sluiten we de inschrijven nu af. Dankjewel voor jullie massale reacties. Echt top! Alle vrijwilligers die kortelings worden ingeschakeld, worden gecontacteerd voor verdere afspraken. Hoorde je nog niets? Nog even geduld, we moeten onze opleidingen stelselmatig opbouwen om coronaproof te kunnen werken.

Lees verder

GIBBO Galbergen zoekt deeltijds logopedist(e)

GIBBO Galbergen, school voor buitengewoon secundair onderwijs, zoekt een logopedist(e). Het gaat om een deeltijdse opdracht van 15/30 vanaf 11 maart tot 30 juni 2021. Interesse? Mail je sollicitatiebrief, curriculum vitae en diploma naar directie.gibbo@gemeentemol.be of bel naar 014 31 87 42.

Lees verder

Inspireer onze deelnemers aan Tournée Minérale met lekkere mocktail en win!

Stuur in februari jouw recept door voor een lekkere mocktail en maak kans op een Mols Kadoke van 10 euro. Leuk voor jou, maar ook voor onze inwoners die meedoen aan Tournée Minérale. Maar liefst 200 mensen engageerden zich om in februari geen alcohol te drinken! Om hen te inspireren en te motiveren om door te zetten, zijn we op zoek naar lekkere mocktails. Stuur jouw recept met een lijstje van ingrediënten en een mooie foto door via www.gemeentemol.be/tourneeminerale. De leukste inzendingen belonen we met een Mols Kadoke ter waarde van 10 euro.

Lees verder

Project 'Naar de Molse Hei' zet in op betrokkenheid en verbinding in Heidehuizen

De sociale dienst startte in januari met het project 'Naar de Molse Hei', dat inzet op betrokkenheid en gemeenschapsbinding in Heidehuizen. Anderhalf jaar lang vormt maatschappelijk werker Truus Mentens hét aanspreekpunt in het gehucht voor alle vragen, ideeën en activiteiten. Ze gaat het engagement aan om de inwoners van Heidehuizen beter te leren kennen en hen samen te brengen. Buurtbewoners ontvangen binnenkort meer informatie, maar kunnen nu al met hun vragen terecht bij Truus op het nummer 0473 12 39 32 of truus.mentens@gemeentemol.be.

Lees verder